Vinprodusent får enorm oppmerksomhet etter stillingsutlysning

Tidligere denne måneden utlyste vinprodusenten Murphy Goode i solfylte California det som for mange kan høres ut som en drømmejobb. Illustrasjonsbilde: Joakant/ Pixabay

Svarer du «ja, takk» når noen spør om du vil ha rød eller hvit vin? Da bør du vurdere å søke på jobben som nylig ble utlyst av vinprodusenten Murphy Goode i California.

Tidligere denne måneden utlyste vinprodusenten Murphy Goode i solfylte California det som for mange kan høres ut som en drømmejobb.

«Til alle vinelskere: Ønsker du etter en karriereendring som lar deg forfølge din lidenskap? Vi har drømmejobben for deg, og den vil sende deg som et prosjektil inn i vin-stratosfæren», står det å lese i stillingsannonsen.

Jobben de første 90 dagene innebærer å følge vinmaker Dave Ready Jr. som en skygge og lære om alle viktige forhold ved innhøstingen. Deretter skal du og arbeidsgiver sammen arbeide med å finne din vei inn i vinindustrien, alt etter hva du brenner for mest.

Det kan for eksempel være dyrking av druer, selve vinproduksjonen, vert for gjester, digital markedsføring eller annet.

Månedslønnen er på 10.000 amerikanske dollar, noe som tilsvarer rundt 85.000 norske kroner med dagens valutakurs. I tillegg får du 30 kasser med vin og gratis leiebolig.

Saken fortsetter under annonsen:


For å få jobben må du spille inn en video hvor du forteller hvorfor akkurat du er riktig kandidat til jobben. Humor og kreativitet verdsettes høyt, heter det i annonsen.

Det forutsettes blant annet at «du er en person som tar livet en slurk av gangen» og at «du ikke valgte vin, men vin valgte deg».

Søknaden sendes inn via Murphy Goodes nettsider og fristen er satt til 30. juni.

Engasjementet varer i utgangspunktet fra august 2021 til august 2022. Gjør kandidaten et bra inntrykk, kan det likevel tenkes at jobben blir gjort mer permanent.

Stillingsutlysningen er omtalt av en rekke medier allerede, deriblant CNN, Entrepreneur Europe, Elite Daily og TV2.    

Hold deg oppdatert på skatt og andre privatøkonomiske nyheter – Følg Pengenytt på Facebook

Les også disse sakene på Pengenytt.no:

Maarud trekker tilbake potetgull på grunn av innpåsliten mus

Dette er dine rettigheter om du blir satt i koronakarantene i ferien

Nesten halvparten vet ikke at inntekt og formue i utlandet skal føres i skattemeldingen

Eldre ektepar fikk bud på 6,35 mill. kr. for småbruk. Blir tvunget til å selge til halv pris

Ny analyse viser at nesten hver fjerde boligeier selger med tap