Om oss

Pengenytt er en gratis nettavis med privatøkonomiske nyheter, hvor det er et spesielt fokus på bil, bolig og pengeplasseringer. Pengenytt vil også søke å oppklare hvilke konsekvenser disse nyhetene vil få for deg, der dette anses som nødvendig. Artiklene vil variere i omfang og kompleksitet.

Pengenytt skal levere fri og uavhengig journalistikk, hvor kvalitet går foran kvantitet. Vi ønsker at vår journalistikk skal gjøre deg oppdatert, samt ha en høy praktisk nytteverdi. Vårt langsiktige mål er å være den mest troverdige kilden til privatøkonomiske nyheter i Norge.

Integritet er en viktig del av filosofien til Pengenytt. En viktig faktor for å lykkes med dette, er å ha et klart skille mellom journalistikk og reklame. Som leser av Pengenytt skal du være trygg på at redaksjonen ikke har noen skjult agenda. Der det eventuelt måtte dukke opp rollekonflikter, vil vi være svært nøye med å informere om dette.

Har du tips til hvordan vi skal bli bedre, eller har innspill på hva vi bør skrive om, vennligst ikke nøl med å ta kontakt.

Pengenytt arbeider etter Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakatens retningslinjer for god presseskikk.

Første artikkel på Pengenytt.no ble publisert den 19. februar 2016.

I april 2016 inngikk Pengenytt et samarbeid om stoffutveksling med ABC Nyheter. Samarbeidet innebærer at ABC Nyheter vil publisere artikler fra Pengenytt, og at artikler fra ABC Nyheter kan dukke opp hos Pengenytt.