Renteradar har fått 50 000 brukere i Norge!

renteradar. Renteradar appen på en smarttelefon. Foto: Pengenytt.

Før helgen passerte appen Renteradar 50 000 registrerte brukere i Norge – en milepæl er nådd. I en periode med hyppige renteøkninger ser man at flere og flere finner veien til tjenesten for å orientere seg i boliglånsmarkedet.

En stor del av brukerveksten på Renteradar kommer fra at brukere forteller om tjenesten til andre. Det er kanskje ikke så rart når 50 000 brukere har spart over NOK 200 millioner i året gjennom å forhandle ned renten eller bytte til en bank med lavere rente, opplyser Renteradar i en pressemelding

Boliglånet blir viktigere fremover

Norges Bank varsler nå syv rentehevinger til fremover og boliglånet kommer til å bli en større belastning på folks privatøkonomi fremover. Da er det i hvert fall ikke vits å betale mer enn det man må i renter. Renteradar ønsker fortsette å hjelpe forbrukere til å gjøre gode valg i boliglånsmarkedet, ifølge pressemeldingen.

Løpende utvikling av tjenesten

Det siste halvåret har Renteradar endret design på tjenesten og prøvd å gjøre den enda enklere å bruke. Flere banker er lagt til for automatisk innhenting av låneinformasjon og den manuelle delen av tjenesten har blitt forbedret. Forrige uke lanserte appen oen Tips-seksjon for å gjøre det lettere for brukeren å gjøre gode valg med boliglånet sitt.