Mobiloperatør med 75.000 kunder avvikles

Komplett Mobil som selskap blir avviklet, og alle kunder overføres til mobilselskapet Ice. På bildet ser du Eivind Helgaker, administrerende direktør i Ice. Foto: Thomas Eckhoff

– Som et resultat av endret fokus hos Komplett Group blir Komplett Mobil som selskap avviklet, skriver selskapet i en epost til sine kunder i dag. Alle kunder overføres til mobilselskapet Ice.

Annonse:


Ice har inngått avtale med Komplett Mobil om kjøp av selskapets kundebase.

– Ice er hovedutfordreren i det norske mobilmarkedet. I likhet med Komplett Mobil har vi bygd opp en kundemasse basert på kundevennlige priser og produkter. Vi er altså en god match for hverandre, uttaler Eivind Helgaker, administrerende direktør i Ice, i en pressemelding i ettermiddag.

Per 15. mars hadde Komplett mobil 74.740 aktive mobilkunder.

Ice betaler Komplett Mobil rundt 105 millioner kroner for kundemassen.

Vederlaget kan bli høyere eller lavere, avhengig av hvor mange av virksomhetens kunder som velger å bli med over til Ice.

Adm. dir. i Komplett Mobil AS, Haakon Dyrnes. Foto: Komplett Group

Administrerende direktør i Komplett Mobil, Haakon Dyrnes, er også tilfreds med avtalen og at Ice blir neste hjem for kundene i Komplett Mobil:

– Vi opplever Ice som en sterk utfordrer til duopolet (Telenor og Telia, red.anm.). Det er et innovativt, prisbevisst og kundevennlig mobilselskap. Deres tilbud er veldig likt det vi har tilbudt våre kunder, sier han i meldingen.

Kunder av Komplett Mobil trenger ikke å foreta seg noe som helst i forbindelse med overføringen av kundeforholdet, før de mottar mer informasjon fra Ice.

Les også: Svært få mobilkunder dumper Telenor og Telia for å spare tusenlapper

Flyttingen skjer fra april til juni

Abonnementet hos Ice vil være tilnærmet likt abonnementet kunden har hos Komplett Mobil, ifølge de to selskapene.

Merk imidlertid at prisene på bruk som ikke er inkludert i abonnementet vil variere noe fra Komplett Mobil til Ice. Dette kan for eksempel være samtaler til spesialnummer, til utlandet og i land utenfor EU.

Komplett Mobilkunder vil dessuten ikke få med EU+ og fri bruk av SMS og MMS fra Norge til hele verden.

Sjekk for øvrig nettsidene til de to for å sammenligne alle vilkårene.

Ice er landets raskest voksende mobiloperatør og har i dag et 4G mobilnett som dekker 89 prosent av Norges befolkning, og nettet klargjøres for oppgradering til 5G.

Der Ice ikke har egne basestasjoner, går trafikken automatisk gjennom en annen operatørs nett.

– Med enda flere kunder på laget øker vi selskapets konkurransekraft, noe som til syvende og sist vil komme alle kundene våre til gode. Vi skal være operatøren som gir mobilkunder høy kvalitet, gode priser og ikke minst nye og kundevennlige produkter. Vi håper og tror Komplett Mobils kunder vil sette pris på de mange kundevennlige produktene og tjenestene de får tilgang til som kunde av Ice, sier Eivind Helgaker.

Flyttingen av kundene mellom de to selskapene er planlagt gjennomført i perioden april til juni i år.

Hold deg oppdatert på privatøkonomiske nyheter – Følg Pengenytt på Facebook

Les også disse sakene på Pengenytt.no:

Forbrukertilsynet vil straffe telefonselgere i Telenor

Frekk svindelmetode med kredittkort brer om seg

Forbrukerrådets prisportal for tannleger er ikke til å stole på

Altinn-direktøren vil fjerne byråkratiet som etterlatte møter

Skattekalender for 2019: Her er alle de viktigste datoene