JYSK med ny butikk i Molde!

jysk District Manager Thomas Schønebeck Lorentzen og Store Manager Ruth Magdalena. Foto: JYSK.

JYSK er kjent for å ha de rimeligste møblene av møbelkjedene og nå åpnes en ny butikk i Molde. Etter en omstillingsprosess til et nytt lokale, er JYSK klare til å ønske kundene i Molde velkommen igjen. Butikken vil være mer inspirerende, ha bedre lys og større gulvareal. Butikken finner du i Oscar Hanssens Veg 1-3 og den åpner 17.02 klokka 09.00

JYSK Molde har den siste tiden vært i en omstillingsprosess, da de flytter inn i et nytt lokale i Oscar Hanssens Veg 1-3. Dette lokalet har gjennomgått en stor transformasjon, og er nå i henhold til JYSK sitt nyeste butikk-konsept; Store Concept 3.0!

Fra 17.02 klokka 09.00 vil kundene møte en større og mer moderne butikk som tilbyr enda mer inspirasjon.

– Jeg har ønsket meg denne plasseringen siden det ble kjent at alle bilforhandlere skulle samles i bilbyen Molde. Plasseringen av butikken er midt i smørøyet, hvor vi vil være godt synlig og tilgjengelig for alle kunder. At vi nå i tillegg til optimal plassering av butikk, kan åpne med JYSKs nyeste butikk-konsept synes både mine ansatte og jeg er helt supert. Det blir en flott butikk som vi alle er veldig stolte av å jobbe i, sier Store Manager Ruth Magdalena.

JYSK investerer 250 millioner NOK

Reåpningen og flyttingen av butikken i Molde er en del av en stor JYSK investering i Norge, hvor 250 millioner NOK går med på å oppgradere alle de norske butikkene til det nyeste butikk-konseptet innen utgangen av 2024. Dette betyr at det hver andre uke til og med utgangen av 2024, enten vil åpnes eller moderniseres en ny JYSK butikk i Norge.

Det nye butikk-konseptet gjør det lettere å navigere i butikken, og å orientere seg blant det store utvalget av senger, møbler, interiør, og alt annet som skaper hygge i hjemmet.

Det nye lyset og tre-lignende gulvet i den moderniserte JYSK butikken i Molde skaper en komfortabel og avslappende handleopplevelse.

–  Som kunde i JYSK har du alltid et godt tilbud i nærheten, og ansatte som kan hjelpe deg med å finne nettopp det du trenger. Vi feirer den nye flotte butikken vår i Molde med en åpningskampanje, med knallgode tilbud! sier District Manager Thomas Schønebeck Lorentzen.

JYSK åpnet sin første butikk i Norge i 1988, og har i dag 103 butikker i landet.