Bohus tar høyere pris i 11 butikker: Her må du betale 1000 kroner mer for samme sofa!

møbler Bohus tar 1000 kroner mer for samme sofa i enkelte butikker. Foto: Pixabay.

Du skal kjøpe møbler, og du velger Bohus som butikk for å kjøpe møblene. Men hvordan ville du tatt det om du var innom en ennen Bohus-butikk etter kjøpet og funnet ut at du kunne spart flere tusen kroner? Nå ligger ikke butikkene rett ved siden av hverandre, som med størmprisene er skillet mellom nord og sør i landet, men likevel.

– Det er uheldig at det er høyere priser i nord enn i sør, sier Trude Nilsen, direktør i Næringsforeningen i Tromsøregionen, til Nettavisen.

Du kan nemlig være nødt til å betale 1000 kroner mer om du handler en sofa i Tromsø enn i Oslo – eller på Stord for den saks skyld.

En Nettavisen-leser tipset nemlig Nettavisen om at det er dyrere for flere møbler hos Bohus i nord enn i sør, og derfor tok Nettavisen.no en titt på tilfeldig utvalgte varer.

Og her er det som ble avdekket: i 11 av Bohus sine 62 butikker er prisene høyere på en del av varene. Alle de 11 varehusene ligger i Nord-Norge.

Kjøper du for eksempel Weston sovesofa, må du ut med 1000 kroner mer om du handler på et av varehusene til Bohus mellom Sandnessjøen og Hammerfest, enn lenger sør i landet.

En tusenlapp ekstra må du også betale for Vilmers Nordic hjørnesofa og for Felton Daybed, opplyser Nettavisen.