Spar penger: Lær deg å lage egne møbler

fraxx Lær deg å lage egne møbler med Ole Rosén-Lystrup. Foto: Fraxx.

Møbelsnekker Ole Rosén-Lystrup lanserer nå sitt egent nettkurs hos Fraxx. Her kan du lære deg å designe og skape dine egne møbler. Lær deg å snekre ditt eget spisebord, bokhylle, nattbord eller hagestol. Ole viser deg alt du trenger å vite for å komme i gang, både av materialer og av verktøy som du trenger.

Han går igjennom design og produksjon og viser deg steg for steg hvordan du lager dine egne møbler. Møblene har han selv designet og disse møblene kan du nå lage selv. Med Ole sine tips og trips kan du enkelt prøve deg og være kreativ på ditt egne design.

– Med dette kurset så håper jeg å inspirere deg til å sette i gang med å snekre og til å lage noe selv. Jeg vil vise deg hvor enkelt det egentlig er og hvilken glede det er i å lage noe selv, sier Ole Rosèn-Lystrup.

Om Ole Rosén-Lystrup:

Ole Rosén-Lystrup er en entusiastisk møbeldesigner og snekker. Han er kanskje mest kjent fra Eventyrlig Oppussing, hvor han gleder seerne med hans kreative design og løsninger for alt som skal snekres. I tillegg driver Ole selskapet Drivved, hvor han designer og produserer møbler av gjenbruksmaterialer og interiør av drivved og gjenbruksmaterialer til både private, hoteller og virksomheter rundt om i Norge. Ole mener at det å være snekker er et skaperyrke som utfordrer kreativiteten din, noe han kaller håndfast kreativitet.

– Jeg har alltid hatt en fasinasjon av treverk og det å lage ting. Min inspirasjon grunner i nysgjerrighet, en trang til å finne ut av hvordan ting fungerer, hvordan de er laget, sier Ole Rosèn-Lystrup.

Hva du lærer i kurset:

  • Hvordan finne inspirasjon til å designe dine egne møbler
  • Hvilke verktøy du behøver for å komme i gang
  • Gjennomgang av forskjellige tresorter/materialer du kan benyttet til dine møbler
  • Behandling av tresorter
  • Hvordan få nye tresorter til å se gamle og velbrukte ut
  • I detalj å lage 6 forskjellige spesialdesignede møbler