Stor kåring: Dette er Norges beste nettbutikk

Kolonial.no ble i går kåret til Årets nettbutikk. F.v.: Medgründer og utviklingssjef Christian Mikalsen og produktsjef Andreas Skaranger. Foto: Posten/ Bring

Posten og Bring har siden 2007 kåret de beste norske nettbutikkene, og i år var det hele 1400 kandidater nominert.

Under Norges største e-handelskonferanse, LOAD.17, som ble arrangert på Fornebu i går, ble Kolonial.no kåret til Årets nettbutikk.

Det var spesielt Kolonials gode kundeservice, produktkvalitet og helhetlige kjøpsopplevelse som imponerte juryen. De mener også at Kolonial hele tiden tenker på hvordan de kan ligge ett steg foran.

– Vinneren er med på å forandre en hel bransje. De bidrar til å forme fremtidens netthandel, blant annet ved å ta i bruk avansert teknologi, uttaler e-handelsdirektør Gunnar Henriksen i Posten og Bring, i en melding.

Annonse:


Kolonial ble etablert i 2013 og er i dag Norges største matbutikk på nett.

Produktsjef Andreas Skaranger ble svært glad for å nå til topps i konkurransen om å bli Årets nettbutikk. 

– Vi er utrolig stolte og glade for at juryen og kundene våre setter pris på handleopplevelsen vi lager. Tusen takk på vegne av alle hos oss som står på hver eneste dag for å gjøre det mulig, sier Skaranger.

Les også: Nå trenger du ikke lenger betalingskort for å handle på nett

Delte også ut to andre netthandelpriser

Merida ble kåret til Årets nykommer. F.v.: Stian Steen-Olsen, Jonatan Havnevik Giske, Stine Eikum og Joakim Solem. Foto: Posten/Bring

I tillegg til Årets nettbutikk ble det delt ut to andre netthandelspriser på LOAD.17.

Den ene var Årets nykommer, som ble Merida.no. De fikk prisen for å sin satsning og store potensial innen netthandel.

Juryen mener at Merida.no utfordrer etablerte strukturer i sin bransje, og at selskapet gjør noe unikt, har sin egen identitet, i tillegg til en sterk lidenskap for sitt fag og produkt.

For tredje år på rad delte juryen også ut prisen Årets veiviser. Denne gikk til Brødboksen.no; en aktør som har satset hardt på en nisje og tatt noen modige valg.

Juryen mener at Årets veiviser er en inspirasjon og et forbilde for andre netthandlere. Kombinasjonen av å dekke et behov, kundeservice med chat direkte i appen, og utstrakt bruk av ny teknologi, gjør Brødboksen til vinner av prisen.

Gunnar Henriksen mener mange nettbutikker har et forbedringspotensial når det gjelder å løfte kundeopplevelsen, men mener vinnerne av årets priser kan inspirere andre som ønsker å etablere sin egen nettbutikk.

Hold deg oppdatert på privatøkonomiske nyheter – Følg Pengenytt på Facebook

Les også disse sakene på Pengenytt.no:

Netthandelen vokser kraftig og truer norske butikker

Én av fem nordmenn vil slutte i jobben og starte for seg selv

Blir du lurt til å si fra deg overtidsgodtgjørelse?

Norges beste arbeidsplasser er kåret. Dette er hemmelighetene deres