Podcast: Går skattepengene våre til Hamas-terror?

gunnar andreassen Martin Soulimani og Gunnar Andreassen. Foto: GunnarAndreassen.com.

Norske skattebetalere må betale mye skatt, avgifter og gebyrer til staten. Inntektsskatt, formuesskatt, eiendomsskatt, avgifter på bil og parkeringsgebyrer er noen av skattene som gjør Norge til et av de landene i verden der man betaler mest skatt. Skatten skal finansiere fellesutgifter som veier, helse og alderdom.

Men flere medier melder at skattepengene brukes til uhjelp som blir sporløst borte og at bistandsmidler havner hos organisasjoner som støtter Hamas. Dette forholdet ble aktualisert da Hamas nylig startet et grotesk terror-angrep på sivile i Israel.

I en fersk podcast diskuterer journalist og podcaster Gunnar Andreassen og standup-komiker Martin Soulimani terror-angrepet i Israel, skattefinansiering av terror og mye mer, alt sammen med et humoristisk skråblikk. Den underholdende podcasten inneholder også flere kontroversielle uttalelser:

– Saken startet med at Hamas, en islamsk terror-organisasjon invaderte Israel, og så svarte Israel med å forsvare seg mot terroristene, og så er vi der vi er nå, som får oss inn på neste emne, nemlig Støre, begynner Gunnar Andreassen.

– Det er jo en viktig sak, hvor er det disse terroristene kommer ifra, de skal jo ha lønn, ferietillegg, pensjon og sykepenger. Hvor er det de får våpen, penger og finansiering fra, spør Andreassen.

– Det vet vi ikke ennå, det må diskuteres og overveies, sier komikeren Martin Soulimani idet han parodierer Jonas Gahr Støre.

– Det er akkurat det som er problemet, såvidt jeg har skjønt, og nå kan ikke jeg påstå jeg har fasiten, men jeg har fått med meg at noen hinter at oss norske skattebetalere er med på dette, sier Andreassen.

Se podcast episoden her:

Podcasten er tilgjengelig på YouTube, Rumble og Bitchute.