Nytt baderom for en rimelig penge: Betjeningsplater i metall

lynxNå lanserer TECE fire nye trendige metalliske farger for betjeningsplatene TECEnow, TECEloop og TECEsolid. Foto: TECE.

Skal du pusse opp badet? Et flott bad kan øke verdien på boligen din, og nå kan du få et nytt baderom for en rimelig penge. Nå lanserer TECE noen av sine mest populære betjeningsplater i metalliske farger for den som søker en spennende kontrast og detalj på baderommet.

Betjeningsplatene TECEnow, TECEloop og TECEsolid suppleres nå med fire nye metalliske farger. De nye betjeningsplatene er lette å installere, og gir baderommet et nytt og spennende uttrykk til en rimeligere penge og mindre arbeid. Samtlige betjeningsplater passer alle TECE sine innbyggingssisterner.

Designklassikerne TECEnow og TECEloop finnes nå i de metalliske fargene nikkel, rød bronse, messing og grafitt. Betjeningsplatens glatte overflate og metalliske utseende utgjør et stilsikkert og personlig blikkfang til det moderne baderommet.

– De nye betjeningsplatene matcher ulike innredningsstiler og gjør seg like bra i et industrielt innredet baderom som et klassisk. Dessuten reflekterer de lyset fint, noe som bidrar til en luftig atmosfære, sier Frode Øien, salgssjef hos TECE. 

TECE lanserer også betjeningsplatene TECEsolid i nye metalliske farger og strukturerte overflater. TECEsolid er en robust betjeningsplate som du ofte ser på hotell- og restaurant toaletter, men som også smelter fint inn på private baderom. De nye betjeningsplatene finnes med en linjestruktur i grafitt og nikkel, og samtidig i messing og bronse med diamantstruktur. Den reliefflignende strukturen gjør at overflatene kjennes behagelige å ta på, samtidig som de utrykker robustheten som TECEsolid er kjent for. 

De nye fargene komplementerer TECEsolids basisortiment i børstet og forkrommet rustfritt stål, matt hvit, blank hvit og matt sort.

Samtlige betjeningsplater passer alle TECE sine innbyggingssisterner. De er lette å installere og bak fronten gjemmer det seg høykvalitets spyleteknikk. De nye betjeningsplatene kan bestilles via utvalgte forhandlere og VVS-leverandører.