Norse Atlantic Airways lanserer fire USA-ruter fra Oslo til rekordlave priser

norse Norse Atlantic Airways . Foto: Norse.

Norse Atlantic Airways starter billettsalget fredag med lanseringspriser fra 995 kroner en vei. Det nye norske flyselskapet vil fly fra Oslo til New York, Los Angeles, Fort Lauderdale/Miami og Orlando. Første flygning går fra Oslo til JFK-flyplassen i New York 14. juni.

– Dette er en stor dag for alle oss i Norse og jeg vil takke alle våre fantastiske medarbeidere og støttespillere som har bidratt til at vi nå kan tilby de laveste prisene på direkteflygninger fra Norge til USA. Vi ser fram til å ønske kunder velkommen om bord i våre moderne, komfortable og mer miljøvennlige Dreamliner-fly, sier konsernsjef Bjørn Tore Larsen i Norse Atlantic Airways.

– Direkteflygninger til en lav pris er godt nytt for turistnæringen og næringslivet. Vi gjør det enkelt for enda flere amerikanske reisende å besøke Norge, noe som vil bidra til å skape nye arbeidsplasser i turistnæringen og økt verdiskaping over hele landet. I tillegg er direkteflygninger til USA positivt for norsk eksportnæring, sier Larsen.