Kassa er åpen: Søk boliglån på nett fra Oslo Pensjonsforsikring

Oslo PensjonsforsikringLars Haram, administrerende direktør i Oslo Pensjonsforsikring. Foto: Morten Brakestad.

Med den moderne boliglånsløsningen Kassa ønsker Oslo Pensjonsforsikring å gjøre det enklere å være boliglånskunde og ta markedsandeler i det attraktive boliglånsmarkedet. Kassa.no har en enkel og rask søknadsflyt, basert på ny teknologi som åpner for en automatisert søknadsbehandling.

Kassa bruker en moderne teknologisk løsning fra fintechselskapet Stacc, som har utviklet en automatisert flyt for kredittprosessen, fra søknad til lånetilbud og videre til utbetaling av boliglån til lånekunden. Kassa leverer enkelhet og gode kundeopplevelser gjennom hele søknadsprosessen.

Administrerende direktør Lars Haram sier følgende:

– Kundeopplevelsen i Kassa handler om enkelhet. Det er enkelt å få den beste renten, det er enkelt å søke og når responsen er rask vil det også oppleves befriende enkelt for kunden. Denne enkelheten for kunden gjør det også enkelt for oss å håndtere. Derfor tar vi ikke termingebyr.

Bak enkelheten ligger det et helt nytt og effektivt system for behandling av lånesøknader, utviklet i samarbeid med Stacc.

– Stacc har utviklet en digital og automatisert ende-til-ende boliglånsløsning som effektiviserer boliglånsprosessen i Kassa i alle ledd, sier Geir Nordrik, CEO i Stacc. Løsningen innhenter automatisk informasjon om lånekunden fra en rekke kilder i løpet av sekunder, og bidrar til at lånesøker kan få svar på søknaden i løpet av noen minutter. I tillegg til å ha fokus på kundereisen for låntakere, effektiviserer løsningen også hverdagen til saksbehandlere og finansielle rådgivere. Vi er svært glade for at Oslo Pensjonsforsikring valgte Stacc som samarbeidspartner i arbeidet med Kassa, og ser frem til videre samarbeid, sier Geir Nordrik.

Kassa fra Oslo Pensjonsforsikring skal over tid være et konkurransedyktig alternativ til banker og andre finansielle aktører som tilbyr boliglån på det åpne markedet.

– Vi ønsker å nå ut til kunder som kun ønsker et boliglån, og benytter banken sin til andre ting. Med andre ord står kundene ganske fritt hvis de velger å ha boliglånet sitt hos oss. Lån er heller ikke noe ukjent område for oss, nyheten nå er at vi tar i bruk moderne teknologi og tilbyr boliglån til hele markedet, sier Lars Haram.