Flyr+ har passert 100 000 medlemmer

flyplass Flyplass, illustrasonsbilde. Foto: Pixabay.

På under to måneder har over 100 000 nordmenn blitt medlemmer av Flyrs fordelsprogram, Flyr+.

  – Pågangen har vært overveldende positiv. Ikke bare har vi lyktes med å lage et fordelsprogram som er enkelt og ukomplisert for kundene å ta i bruk, det ser også ut som rabattfordelene og verving av venner og kollegaer har truffet bra, sier Thomas Ramdahl, kommersiell direktør i Flyr.

Siden Flyr lanserte Flyr + i slutten av mars i år har fordelsprogrammet fått over 100 000 medlemmer.

– Reiselysten er tilbake og det er ingen tvil om at en fast medlemsrabatt på 10 % av nettoprisen på Smart- og Fleks-billetter har vært populært. Hittil har et stort antall reisende booket billetter gjennom Flyr+ og spart gjennom rabatterte medlemspriser, sier Ramdahl, som legger til at rabatten både for gjelder den som bestiller flybillettene og for andre i reisefølget.

I tillegg til rabatt på flybilletter kan Flyr+ medlemmer også opparbeide seg stempel eller verdikuponger gjennom reiser og verving av venner.

– Et utfylt stempelkort gir en verdikupong på 500 kroner, så lenge et av stemplene kommer fra en flyreise. Medlemmene kan fylle ut så mange stempelkort som de ønsker, og både stempelkort og verdikupongene har en gyldighet på et år, forteller Ramdahl.

Sommerbonus 

Flyr har gjennom april og mai også trukket ut tilfeldige vinnere blant medlemmene av fordelsprogrammet, som alle har fått utdelt ekstra verdikuponger.

– Det går mot sommer og mange ser nok frem til å ta sin første utenlandsreise på flere år. Da er det hyggelig at vi i Flyr+ kan bidra til å fylle opp stempelkortet og på den måten skape gode ferieminner, sier Ramdahl.