Coop-medlemmer får nå minst 600 kroner i rabatt på sydenturer

Coop og Ving har inngått et samarbeide som gir Coop-medlemmer rabatt på feriereiser. Foto: Ving Norge

Coop har inngått et samarbeid med Ving, som sikrer Coops medlemmer billigere reiser. Rabatten skal minimum utgjøre 600 kroner per booking, men vil i perioder være høyere.

Coop-medlemmer kan du nå få rabatterte pakkereiser med Ving, skriver selskapene i en pressemelding.

Forutsetningen er at reisen bestilles fra nettsidene til dagligvarekjeden.

Rabatten skal alltid utgjøre minst 600 kroner per booking, og den kommer i tillegg til eventuelle kampanjer og prisavslag som kjøres av Ving.

For å markere den nye avtalen, blir det gitt dobbel rabatt på 1200 kroner for reiser i perioden 1. mai til 30. september som bestilles mellom 20. januar og 23. februar.

Geir Jostein Dyngeseth, organisasjons- og medlemsdirektør i Coop Norge, forteller at en medlemsfordel på reiser har vært etterspurt av Coops medeiere i lengre tid.

Reklame

– Vi jobber kontinuerlig med å tilby våre medeiere medlemsnytte både internt i Coop og gjennom samarbeidsavtaler med eksterne aktører. Medlemsfordel på reise kom på en klar førsteplass da vi spurte medeierne våre hva de ønsket seg. Vi kontaktet derfor en rekke pakkereisetilbydere i Norge, og Ving var den aktøren som kunne gi det beste tilbudet til Coops medeiere, sier han.

– Nordmenn elsker å reise, og nå vil Coops medeiere alltid få den beste prisen i det norske markedet fra Ving. Vi er svært glade for å ha fått på plass en samarbeidsavtale, sier Dyngeseth.

Ving er Norges største reisearrangør, med reiser til mer enn 350 reisemål i over 50 land.

Ving arrangerer charterreiser og fleksible pakkereiser med rutefly, og tilbyr i tillegg flybilletter og hotellovernattinger for de som vil reise på egen hånd.

– Vi er veldig positive til samarbeidet med Coop og gleder oss til å kunne tilby deres 1,7 millioner medeiere gode priser på reiser, sier informasjonssjef i Ving, Siri Røhr-Staff.

Hold deg oppdatert på privatøkonomiske nyheter – Følg Pengenytt på Facebook

Les også disse sakene på Pengenytt.no:

Du kan spare tusenlapper i gebyrer på å ta med riktig betalingskort til utlandet

Forsikringsselskap: Mange eldre risikerer millionregning etter ferieturen

Strømekspert om ny strømavtale til Coop-medlemmer: – Nesten for god til å være sann

Kjøp i utlandet over 6000 kroner er ikke nødvendigvis dekket av forsikringen

Skattekalender for 2020: Her er de viktigste datoene