Coop lanserer mobilbetaling

Coops butikker over hele landet er klare for å ta imot betaling i kassen med Coopay, som er Coops egen mobilbetalingsløsning. Med Coopay vil du registrere medlemsfordeler og betale i én enkelt handling, og alle kjøp registreres i fordelsregnskapet. Foto: Coop Norge

Coop blir første dagligvareaktør i Norge med egen mobilbetalingsløsning når de nå lanserer Coopay. Med den kan du betale dagligvarene dine i Coops butikker ved å bruke medlemsappen på mobiltelefonen.

Coops butikker over hele landet er klare for å ta imot betaling i kassen med Coopay, som er Coops egen mobilbetalingsløsning.

Dermed kan Coops over 1,7 millioner medeiere betale dagligvarene sine ved å bruke Coops medlemsapp.

– Vi gleder oss over endelig å kunne tilby mobilbetaling til medlemmene våre, sier Gøril Joys Johnsen, direktør for sømløse kundeopplevelser i Coop Norge. Foto: John T. Pedersen/ Coop Norge

– Vi gleder oss over endelig å kunne tilby mobilbetaling til medlemmene våre, sier Gøril Joys Johnsen, direktør for sømløse kundeopplevelser i Coop Norge, i en pressemelding.

–Coop-appen benyttes allerede i dag for å registrere kjøpeutbytte og andre medlemsfordeler, og ved å legge inn muligheten for å betale, vil handleturen forenkles ytterligere, legger hun til.

For å bruke Coopay må du aktivere tjenesten i Coops medlemsapp. Videre scanner du QR-koden i appen når du skal betale i kassen, på samme sted hvor medlemskortet scannes i dag.

Med Coopay vil du registrere medlemsfordeler og betale i én enkelt handling, og alle kjøp registreres i fordelsregnskapet.

Les også: Banktilbudet gjennom Posten avvikles

Du kan selv sjekke om du har fått tilgang

Coopay rulles ut i puljer, og de første medlemmene har allerede fått tilgang.

– Det er bare å følge med i medlemsappen Coop Medlem. Der får man beskjed når Coopay er klar for å aktiveres. Coop har alltid vært tidlig ute når det gjelder bruk av teknologi i dagligvarebransjen. Vi ser at løsningene gjør hverdagen enklere og mer effektiv for medlemmene våre, som også er våre eiere, sier Johnsen.

Annonse:


Det har skjedd en stor utvikling i dagligvarebransjen den siste tiden når det gjelder apper, digitale handlelister og personlige rabattkuponger- og lojalitetsprogrammer.

– Som medlemseid er det ekstra viktig for oss tilpasse oss utviklingen i samfunnet og være innovative. Vi har de siste årene sørget for enklere handleturer gjennom bruk av eksempelvis Shop Express, selvskanningskasser og tilpassede medlemskuponger på mobil, sier Johnsen.

Hold deg oppdatert på privatøkonomiske nyheter – Følg Pengenytt på Facebook

Les også disse sakene på Pengenytt.no:

Hvor trygt er egentlig kontaktløs betaling?

Dette skjer om du overfører penger til feil konto

Kjøp i utlandet over 6000 kroner er ikke nødvendigvis dekket av forsikringen

Du kan spare tusenlapper i gebyrer på å ta med riktig betalingskort til utlandet

Denne banksjefen kutter nå prisen på over 400 fond