Spar penger: Lag fantastisk restaurantmat hjemme

Fraxx Mesterkokk Bent Stiansen med sitt eget nettkurs. Foto: Fraxx.

Spar penger, sett sammen spennende menyer og bli mesterkokk på ditt eget kjøkken. Et godt middagsselskap byr på deilig mat og drikke, og hyggelig selskap med gode venner og familie. Når maten er gjennomtenkt og planlagt, kan også verten slappe av sammen med gjestene.

Mesterkokken Bent Stiansen viser deg hvordan du enkelt planlegger en meny med flere retter i sitt nettkurs på Fraxx.no. I dette kurset lærer han deg å lage ni forskjellige retter, som alle holder restaurantnivå. Bent tar bort stresset med å forberede til fest og viser deg hva du kan gjøre klart i forveien. Han deler også mange av sine egne tips og triks slik at du garantert får et suksessfullt måltid.

Bli en bedre kokk hjemme på ditt eget kjøkken. Du får trent på kokketeknikker, utforsket forskjellige smaker, og får inspirasjon til å sette sammen dine egne retter.

Om Bent Stiansen:

Bent har vært kokk i over 40 år. Han vant Bocuse d’Or i 1993, og startet restauranten Statholdergården året etter. I 1998 fikk han sin første michelinstjerne, og han er nå den kokken i Norden som har hatt stjerne lengst. I tillegg har han utgitt en rekke prisvinnende kokebøker. Nå klar for å undervise deg i kokkekunst og matlaging, slik at du også lykkes på kjøkkenet.

Hva du lærer i kurset:

  • Viktige grunnoppskrifter og teknikker som gjør at du lykkes på kjøkkenet.
  • Bli trygg på at kjøtt og fisk blir perfekt stekt, hver eneste gang
  • Planlegge et festmåltid uten stress.
  • Sette sammen en meny med flere retter og lær hvilke råvarer som passer sammen for et uforglemmelig måltid
  • Matglede og inspirasjon til å lage egne selskap og måltider.
  • Lage restaurantmat hjemme som gleder og imponerer venner og familie.