Ikke bare milliardærer flykter: Uføretrygdet flytter fra Norge

flyplass Illustrasjonsbilde. Foto: Unsplash.

Det har den siste tiden vært flere medie-oppslag om forskjellige milliardærer landet rundt som ser seg nødt til å flykte fra Norge grunnet skyhøy skatt. Men det er ikke bare rike som nå flytter fra Norge, den siste utviklingen er at det også er folk med dårlig råd som ser seg nødt til flytte fra landet på grunn av økonomien.

Uføretrygdede Irene Kragh Eckell (52) ønsker å flytte til Montengro, hun ser ingen annen utvei enn å forlate hjemlandet for å få et bedre liv, opplyser Dagbladet.

Høye levekostnader og dårlig økonomi. Det er grunnen Irene Kragh Eckell (52) oppgir for at hun har bestemt seg for å flytte fra Norge.

– Etter at jeg fikk vite at fellesutgiftene i sameiet skulle øke med 800 kroner, forsto jeg at det ikke ville være mulig for meg å bo i Norge noe mer, sier Irene til Dagbladet.

Irene får utbetalt 20 220 kroner i måneden fra NAV etter skatt, og hun sitter igjen med rundt 7000 kroner når boligutgiftene er betalt. Det resterende beløpet skal dekke mat, telefon, transport, medisiner, legebesøk og andre nødvendige artikler, ifølge avisen.