Hedvig utvider i Norge: Lanserer både hus- og ulykkesforsikring

oslo Oslofjorden, illustrasjonsbilde: Foto: Pixabay.

Hedvig utvider forsikringstilbudet i Norge med hus- og ulykkesforsikring og øker ambisjonene i det norske markedet.

– Hus og hjem er viktig for nordmenn. Etter to år i det norske markedet kjennes det godt å få på plass produkter som øker vår konkurransekraft, sier Heiki Strengelsrud, landssjef Hedvig Norge.

Nå kan alle nordmenn som bor i hus forsikre boligen sin direkte i Hedvig-appen. Forsikringen dekker skade ved blant annet brann, vannskader, naturskader og skader i forbindelse med ombygging. Forsikringen dekker plutselige og uforutsette skader både på hus og eiendom. Ved skade er aldersfradraget begrenset til maks 100 000 kroner, uavhengig av om aldersfradraget faktisk er høyere. Husforsikringen dekker også behov for ombygging oppad begrenset til 100.000 kroner.

I tillegg til husforsikringen lanserer Hedvig ulykkesforsikring i Norge. Den fungerer som et supplement til husforsikringen og dekker blant annet sykehusopphold, tannskader, rehabilitering, terapi og også varig medisinsk invaliditet. Ulykkesforsikringen dekker også flere risikosporter og aktiviteter som offpistski, klatring, flyging og strikkhopp. Ekstremsport er noe mange tradisjonelle forsikringsselskaper har valgt bort i sine vilkår. Med en apell til sine medlemmer å dyrke livet og legge bekymringer tilside, har Hedvig imidlertid valgt å inkludere dette.

For å tegne ulykkesforsikring må man i de fleste tilfeller være i dialog med en rådgiver. Her skiller Hedvig seg nok en gang fra de tradisjonelle forsikringsselskapene. Med noen tastetrykk kan man enkelt tegne forsikringen i appen, på norsk eller engelsk.

– Enkelt og digitalt er synonymt i mange sammenhenger. Å skulle forholde seg til åpningstider i et kundesenter virker fjernt for mange og i alle fall Hedgvigs kjernemålgruppe. Derfor er alle våre produkter tilgjengelig i appen, sier Strengelsrud.

I Hedvigs rapport «Scandinavian Twenty-Somethings» oppgir 26 % av alle mellom 20-30 år i Norge at de bor i hus, og hele 72 % drømmer om å eie sin egen bolig, hvor en stor andel ønsker seg nære sjøen. De viktigste faktorene ved valg av forsikringsselskap er at det føles trygt, er billig og enkelt.