Fra 1. november åpner Norwegian for bruk av cashpoints uten begrensninger igjen

Norwegian åpner igjen for normal bruk av cashpoints fra og med mandag 1. november. Foto: Norwegian

I snart ett år har det vært begrensninger i bruk og opptjening av cashpoints i fordelsprogrammet til Norwegian, men mandag 1. november åpnes det for normal bruk igjen.

Under korona-pandemien så flyselskapet Norwegian seg nødt til å pause fordelsprogrammet Norwegian Reward.

Det innebar i praksis at medlemmene verken kunne tjene opp eller bruke cashpoints.

Nå melder selskapet at Norwegian Reward-medlemmene fra og med mandag 1. november igjen kan benytte opptjente poengsaldoer ved kjøp av flyreiser.

Saken fortsetter under annonsen:


Med en vekst i antall reisende de siste månedene og positive utsikter fremover, er tiden inne for å gjenåpne programmet i sin opprinnelige form, skriver Norwegian i en pressemelding.

– Vi har hele tiden sagt at vi skal føre fordelsprogrammet tilbake til normalen når markedet har tatt seg opp etter pandemien. Våre medlemmer i Norwegian Reward kan igjen benytte opptjente poeng fullt ut når de bestiller sin neste reise hos oss, sier Geir Karlsen, konsernsjef i Norwegian, i meldingen.

Les også: Posten mer enn halverer prisen for å sende pakker under fem kilo

Gyldigheten er forlenget med ett år

Det er gratis å være medlem i Norwegian Reward, og medlemmer tjener poeng, CashPoints, når de bruker Bank Norwegian-kortet, ved kjøp fra programmets samarbeidspartnere og ved å fly med Norwegian.

Det er 9,2 millioner medlemmer i Norwegian Reward.

– Vi jobber hver dag for å tilby et bredt og godt tilbud til kundene våre. Med en fortsatt positiv utvikling i antall reisende på våre ruter i Norge og i Europa, åpner vi det populære fordelsprogrammet i sin opprinnelige form. Vi ønsker å rette en stor takk til kundene for den tilliten og tålmodigheten de har vist oss gjennom en svært krevende periode, sier Geir Karlsen.

For å imøtekomme kundene har Norwegian automatisk forlenget gyldigheten på alle CashPoints som utløper i 2021 frem til 31. desember 2022.

Hold deg oppdatert på privatøkonomiske nyheter – Følg Pengenytt på Facebook

Les også disse sakene på Pengenytt.no:

Her er tipsene dersom du frykter at arveavgiften blir gjeninnført

Skattebetalerforeningen: Dette blir skatteendringene med den nye regjeringen

Brukt elbil kan bli nesten 7000 kroner dyrere

Nå er det enorme prisforskjeller på boliglån

Slik forhandler du om lønn i ny jobb