Crazy Ass synger om luksuslivet i låta «Bli Me I Min Princess»

crazy ass Kristian Andresen, også kjent som artisten Crazy Ass. Foto: Triplet Studios.

Hvem drømmer vel ikke om å eie sin egen Princess fritidsbåt? Bare noen uker etter at Crazy Ass ga ut sin debutsingel «Vil Du Bli Min Ex» slipper han sin oppfølgende sommerlåt «Bli Me I Min Princess».

I en tropisk innpakning får vi bli med på en reise fra Tromsø til Hawaii med festens far. I en båt som alltid har kaldt øl og hester fra Dubai, serverer han hummer til frokost etterfulgt av et morgenbad i champagne. Det er tross alt for sent å leve når kisten er lukket igjen!

Elsker mangfold

«Bli Me I Min Princess» handler om inkludering, noe som er viktig for Crazy Ass. Alle skal føle seg inkludert i Crazy Ass sin verden. Store og små. Sort eller hvit. Men det å være annerledes har ikke alltid vært akseptert, og det har gjort at han elsker mangfold og det fargerike liv.

«Jeg kommer fra en plass hvor det ikke var rom for å skille seg ut. Jeg har aldri følt at jeg har passet inn». «I Crazy Ass sitt univers er det derimot plass for alle som vil bli en Crazy», legger han til.

Har fått tilsendt tusenvis av videoer

Responsen har vært enorm etter at Crazy Ass slapp debutlåten «Vil Du Bli Min Ex». Folk har sendt videoer hvor de synger til låta i alle mulig settinger. Alt fra ombord i fiskebåter, i lastebiler, barn som danser, på fester, på uteplasser, you name it.

– Jeg elsker det! Det varmer et crazy hjerte at folk setter pris på låten, sier en uvanlig ydmyk Crazy Ass.

Responsen på debutsingelen «Vil Du Bli Min Ex» har vært enorm, og med 60 000 avspillinger har ikke låta gått eksene til Crazy Ass hus forbi. Han lar seg ikke svare på spørsmålet om hvem og hva låta handler om.

– Det er ingenting som feiler eksene, men det måtte gå som det gikk med alle og en hver. Livet er for kort for fast forhold, og det er stor risiko for at faste forhold går ut over drikkingen, sier en bestemt Crazy Ass.