Bedriftsforbundet lanserer en nettside som skal hjelpe småbedrifter

Joachim Dagenborg og Olaf Thommessen i Bedriftsforbundet viser stolt frem sin nye nettside dinbedrift.no. Foto: Bedriftsforbundet

Denne uken lanserer Bedriftsforbundet nettsiden dinbedrift.no. Der vil du finne mye nyttig informasjon om det å drive en småbedrift i Norge.

Annonse:


Ni av ti norske bedrifter har under ti ansatte, og disse står for om lag halvparten av all verdiskaping her i landet.

Disse 200.000 små- og mellomstore bedriftene er blant andre frisøren på hjørnet, det lokale bilverkstedet og håndverkeren du ringer til når du skal pusse opp.

Arbeidsgiverorganisasjonen Bedriftsforbundet kaller dem rett og slett for hverdagsnæringslivet.

Som småbedriftseier er det mye du skal ha kontroll på, og tiden strekker sjelden til, mener forbundet, som nå har en ambisjon om å lette litt på den byrden.

På nettsiden dinbedrift.no, som Bedriftsforbundet nå har etablert, skal du nemlig finne mye av den informasjonen du trenger for å drive bedrift i Norge.

Les også: Skatteetaten dro inn én milliard kroner i tvangsmulkter fra næringsdrivende i fjor

Lei av og vente, så tar saken i egne hender

Rent konkret skal nettsiden bestå av relevante nyheter, gode råd fra eksperter og praktisk informasjon som gjør det lettere og ikke minst morsommere å drive bedrift.

– I likhet med våre medlemmer er vi vant til å gå egne veier. Vi har lenge etterlyst en nettside som virkelig tar hverdagsnæringslivets behov på alvor. Vi ble lei av å vente og bestemte oss for å gjøre noe med det selv, sier Bedriftsforbundets administrerende direktør Olaf Thommessen, i en kommentar.

– Vi starter i det små, men med relevante nyheter, fremoverlente debattinnlegg, praktisk informasjon og nyttige ressurser, tror vi at dinbedrift.no kan bidra til å plassere hverdagsnæringslivet midt i rampelyset der det hører hjemme, supplerer kommunikasjonssjef Joachim Dagenborg, som også har det redaksjonelle ansvaret for nettsiden.

Med nærmere 5000 medlemsbedrifter er de i en unik posisjon til å danne seg et bilde av utfordringene denne viktige gruppen møter til daglig, ifølge Dagenborg.

Hold deg oppdatert på privatøkonomiske nyheter – Følg Pengenytt på Facebook

Les også disse sakene på Pengenytt.no:

Skatteetaten: Alle kassaapparater må oppgraderes i løpet av året

Kommunen kan stikke av med din IPS dersom du blir syk

SAS og Norwegian dumper billettprisene to dager i uken

På nyåret kommer nye regler for EU-kontroll

Du kan spare 2500 kroner på å bruke riktig betalingskort i utlandet