Barn reiser for en femmer i sone 1 med Ruter i julen

ruterIllustrasjonsbilde. Foto: Ruter.

Fra 21. desember til 1. januar koster 24-timers billett for barn i sone 1 fem kroner.

Fra 21. desember og frem til 1. januar settes 24-timers billett til barn ned fra 61 kroner til fem kroner, sier Cathrine Myhren-Haugen, kommunikasjonssjef i Ruter.

Billetten gjelder i sone 1 på alle transportmidler, inkludert tog og båt. Billetten må aktiveres på første reise, og gjelder deretter i 24 timer. Siste aktiveringstidspunkt for billetten er mandag 1. januar kl. 23:59.

Mulig å reise gratis med fire barn

– I tillegg til redusert pris for barn i sone 1, vil jeg minne om grupperabatten denne julen, som gjelder i alle soner, sier Cathrine Myhren-Haugen. Hvis du skal reise med barn, kan det være lurt å sjekke om Ruters grupperabatt gjelder før du eventuelt kjøper billett. Du kan nemlig ta med inntil fire barn gratis hvis du er over 18 år og reiser med en gyldig billett.

Grupperabatten gjelder hverdager etter kl.18:00, lørdager, søndager og offentlige helligdager. 25. og 26. desember er offentlige helligdager denne julen, i tillegg til 1. januar.

Sjekk julerutene som gjelder fra julaften

Ruter kjører juleruter fra julaften til og med 1. januar. Det betyr noen færre avganger, spesielt i rushtiden i romjula og etter klokka 16:00 på julaften.

Nattbussene kjører natt til lørdag, søndag og på helligdagene.