Spar penger: Ny type kullsyremaskiner lanseres endelig i Norge

sodastream Spar penge med disse nye brusmaskinene. Foto: SodaStream.

Du kan spare mye penger ved å lage ditt eget mineralvann hjemme. Elegant design og innovasjon har vært viktige elementer i utviklingen av SodaStreams nye kullsyremaskiner. De tre nye maskinene vil gjøre det enkelt å finne et passende produkt for alle som ønsker en mer bærekraftig hverdag.

Våren 2022 lanseres SodaStreams neste generasjon med kullsyremaskiner. De tre nye maskinene er utstyrt med den innovative Quick Connect Cylinder-teknologien, som gjør at sylinderen kobles til maskinen med et enkelt klikk i stedet for å skrus inn. I tillegg til SodaStreams innovative teknologi, har det vært fokus på å skape et design som både er klassisk og elegant. De nye maskinene Duo, Terra og Art er spesielt utviklet for å passe de som ønsker å redusere bruken av engangsplast. Sammen med maskinene får du også oppvaskmaskinsikre BPA-frie plastflasker.

– I utviklingen av disse maskinene har vi hatt stort fokus på å skape et stilig og elegant design samtidig som vi har optimalisert teknologien ytterligere. På den måten kan alle finne et design som passer deres hjem og livsstil. Vi er veldig stolte over å kunne presentere neste generasjon av kullsyremaskiner for det norske folket, sier Mats Ajpe, markedsdirektør i SodaStream Nordics.

SodaStream DUO

Duo er den første maskinen som kan tilsette kullsyre til både BPA-frie plastflasker og glassflasker. Det følger med en elegant glassflaske, som kan være en fin detalj på middagsbordet. Maskinen har et moderne industridesign, og det kompakte designet gjør at den lett passer inn i kjøkkenhyller og skap. Duo har også blitt tildelt RED DOT Prize 2021 for fremragende produktdesign.

SodaStream Terra

Terra er en oppgradert versjon av merkets bestselgende variant Spirit, men Terra har et større fokus på komfort, og har derfor fått en bredere kullsyreknapp. Maskinen kommer i et vakkert design med en blanding av teksturer og matte overflater. Den vil være tilgjengelig i svart og hvitt.

SodaStream ART

Art har et stilig design som kan gi kjøkkenet en mer moderne stil. Det er også den eneste maskinen fra SodaStream med kullsyrespak, som gir en ny og unik brukeropplevelse. Ved hjelp av spaken kan du enkelt bestemme hvor mye kullsyre du skal tilsette drikken. Maskinen kommer i svart og hvitt.