Raskt salg av leiligheter i Asker

bane nor Perlen Asker er tegnet av 4B arkitekter. Foto: Bane NOR Eiendom.

Like ved Asker stasjon har Bane NOR Eiendom akkurat satt spaden i jorden etter at salget har gått over all forventning. 44 av 68 leiligheter i Perlen Asker er allerede solgt.

Perlen Asker er et boligprosjekt i regi av Bane NOR Eiendom og Skaaret Eiendom. Leilighetene ligger delvis på et gammelt sporområde og som de fleste av Bane NOR Eiendoms prosjekter: rett ved en togstasjon. 

– Vi er landets ledende knutepunktutvikler. Å bo sentralt ved sentrum og togstasjonen gjør livet enklere og hjelper folk til å la bilen stå. Det er vinn-vinn for miljøet og de som bor på knutepunktet, forteller utviklingsdirektøren i Bane NOR Eiendom, Morten Austestad.

Leilighetene ved Asker stasjon vil ligge i en grønn lunge og få et eksklusivt preg med beplantning, flottsteinsetting og grøntarealer rundt byggene og gårdsrommet.Prosjektet er utviklet sammen med 4B Arkitekter, og det er lagt vekt på å utforme en bebyggelse som passer inn i villaområdet det blir en del av. Alle leiligheten har blitt optimalisert for å gi variasjon, bra planløsninger og gode lysforhold. Alle får balkong eller terrasse og tilgang til felles uteareal. 

– Perlen Asker tilbyr høy kvalitet i arkitektur, materialer og løsninger. Vi har 2 til 4-roms på 40 til 162 kvadratmeter så alle kan finne noe som passer uansett behov og livssituasjon. Spesielt flott er lysforholdene og hvordan balkonger og terrasser er tilrettelagt så det blir mest mulig solskinn inn i hvert hjem, forklarer prosjektsjef for Bane NOR Eiendom, Sven Kruse-Jensen.