Nå kan du bestille gratis reinsdyrslede med Uber

uber Uber Sleigh i Lappland, Finland. Foto: Uber.

I jul blir det mulig å bestille sledetur med reinsdyr via Uber-appen i Lappland, Finland. Nå lanseres nemlig Uber Sleigh i Lappland, Finland. Dette blir verdens første sledetur med reinsdyr som kan bestilles via app, og er kun tilgjengelig på Uber-appen.

Dette spennende juleeventyret kan bestilles mellom 12. og 18. desember, akkurat i tide til at familier kan hilse på julenissen og gi han ønskelisten.

Den unike Uber Sleigh turen har avreise fra Apukka Resort i Rovaniemi, og tar med seg passasjerene på en to timer lang reise med nydelig utsikt gjennom de snødekte skogene i Lappland, som tradisjonelt er kjent som julenissens hjem.

Uber Sleigh er helt gratis, og kan bestilles på to ulike tidspunkter; 10:00 og 14:00. Det er begrenset tilgjengelighet, så familier og par som ønsker å bestille opplevelsen oppfordres til å sjekke Uber-appen ofte den dagen de ønsker å reise.

Lanseringen av Uber Sleigh skjer samtidig som turistkontoret Visit Rovaniemi spår en enorm vekst i antall besøkende familier til Lappland i år, med en vekst på 46 % etter globale lettelser i pandemirestriksjonene.

Uber Sleigh føyer seg inn i rekken over Ubers reisetjenester, som en del av Ubers mål om å hjelpe kunder med å reise hvor som helst. Flere steder har også tog, fly, hoteller og opplevelser blitt tilgjengelige for bestilling direkte via Uber-appen. Uber tilbyr en enkel og sømløs tjeneste som møter alle reisebehov, fra å planlegge en vinterpause til å bestille flybytter.