Nå blir We Charge-kortet tilgengelig hos Mer

vw We Charge kunder kan nå lade sine elbiler hos Mer og få regningen rett inn i en app.

We Charge utvider ladetilbudet til sine kunder, når Volkswagen nå inngår samarbeid med den norske ladeoperatøren Mer. Det betyr at kunder nå kan lade bilen på 800 flere hurtig- og lynladepunkt i Norge, og få regningen rett inn i We Connect ID.-appen.

Volkswagen er opptatt av å gjøre det enklere for folk å lade elbilen sin. Derfor har bilprodusenten utviklet en brukervennlig løsning, der kunder kan lade bilen hos en rekke samarbeidspartnere, og få regningen rett inn i én app (We Connect ID.).

Nå utvides ladenettverket med en av de største ladeoperatørene i Norge, Mer. Det betyr at We Charge-kunder nå får tilgang ytterligere 800 lyn- og hurtigladepunkt fordelt på over 300 lokasjoner i landet.

– I Mer er vi genuint opptatt av at det skal være enkelt å reise miljøvennlig. Samarbeidet med Volkswagen Group, hvor deres elbilkunder sømløst får tilgang til hele vårt landsdekkende ladenettverk, er et godt eksempel på hvordan vi sammen gjør det enda enklere å kjøre elektrisk, sier Malene Brøvig, leder for offentlig lading i Mer Norway.

Med We Charge-kortet kan du lade elbilen hos ladeoperatørene Mer, Recharge, Eviny, Kople, E.ON og Ionity, uten å forholde deg til ulike apper.

Gjennom disse samarbeidspartnerne har We Charge-kunder tilgang til nærmere 18 000 ladepunkt i Norge, og nærmere 500.000 i Europa.

– Det skal være enkelt å velge en nullutslippsbil fra Volkswagen. Volkswagen er opptatt av tilbakemeldinger fra kundene når de utvikler både biler og tjenester. Kundene er opptatt av at det skal være enkelt å lade. Når du benytter We Charge trenge du som kunde kun å forholde deg til én app. We Charge-kortet får man hos sin Volkswagen forhandler, og det er en enkel og sømløs løsning sier Thomas Meiner som er direktør for Volkswagen i Norge

We Charge-kunder kan velge mellom ulike abonnementsløsninger skreddersydd etter den enkeltes behov. Ruteplanleggeren i ID.-modellene vil vise veien til nærmeste lader hvor du kan betale med We Charge-kortet.