Mobiltilbehør og småelektronikk levert på halvtimen – Ice og Wolt har inngått samarbeid

wolt Wolt og Ice har inngått samarbeid.

Mistet laderen til telefonen? Eller takket headsettet for seg på vei til jobb? Ikke noe problem, for med samarbeidet mellom Ice og Wolt kan du nå få småelektronikk levert på halvtimen. Et pilotprosjekt i Stor-Oslo og på Strømmen har nå vært live i to måneder og tilbakemeldingene fra kunder har vært gode.

– Samarbeidet med Ice har vært bra. Fra første stund har det vært bestillinger og vi har sett en stabil vekst gjennom de første månedene. Vi har som mål å kunne være en app hvor du som kunde kan finne alt du trenger, enten det er til deg selv, en gave eller til kontoret. Det er moro når vi finner/får samarbeidspartnere som Ice som er fremoverlente og ønsker å teste nye kanaler for å nå ut til flere kunder, sier Ece Woxholth, leder for Retail i Wolt Norge.

I første omgang er det mobiltilbehør som vil være fokus, men sortimentet vil utvides med tiden. Går pilotprosjektet bra vil man kunne utvide hvilke byer Ice er tilgjengelig i og vurdere muligheten for å bruke Wolt som leveringsalternativ fra nettbutikken.

– Vi ser allerede nå etter to måneder med pilot at det er lyd- og ladeprodukter som selger best. Vi ser derfor på muligheten til å utvide sortimentet i denne kategorien for å enda bedre kunne komme kundene våre i møte, sier Johannes Wang, Store Developer i Ice Retail. Og legger til:

– Et samarbeid med Wolt passer vår målgruppe utmerket. Våre kunder er opptatt av enkelhet gjennom hele kundereisen, noe de får med Wolt. Vi har nemlig troen på at den fysiske og digitale kundereisen går mer og mer over i hverandre, og de i større grad ønsker å velge når, hvor og hvordan de skal handle og få varen levert.

Ice finner du som en egen butikk hos Wolt, både på nett og i appen. Velg de produktene du ønsker og legg inn en bestilling på samme måte som når du bestiller fra en restaurant. Sporingsfunksjonen lar deg følge bestillingen i sanntid fra det øyeblikket den er lagt inn, til det øyeblikket den kommer på døren.