Leserinnlegg: Monsterprisene på strøm og drivstoff ødelegger Norge!

sint mann Illustrasjonsfoto. Foto: Pixabay.

Det står ikke skrevet noen steder at staten Norge skal la egne borgere blø pga. strøm- og drivstoffpriser som hører hjemme utenfor Norges grenser. Og hvor står det skrevet at forhold ute i verden er nødt til å eskalere norske priser på strøm og drivstoff vi selv produserer?

Av: Vidar Kleppe, Demokratene.

Bare i år vil staten tjene hele 1750 milliarder kroner ekstra på norsk olje og gass. Vannkraften vår og oljen og gassen er det norske folks eiendom, Jonas Gahr Støre, Trygve Slagsvold Vedum og resten av «gjengen» danser etter pipene i Brüssel.

Hadde dere hatt politisk handlekraft og vilje ville nordmenn fått beholde vannkraften til max. 40 øre pr kWh, og solgt diesel og bensin på norske pumper til 10 til 12 kr literen. Nordmenn betaler BLODPRIS for produkter som er nordmenns eiendom. Fedrene på Eidsvoll griner.

Dere gjemmer dere hele tiden bak ordene: «Slik er det bare» – «Det er verdensmarkedet som bestemmer», og «Vi er bundet av avtaler» stemmer ikke når en nasjonal krise har oppstått. Sannheten er at dere mangler politisk handlekraft. Hadde kjærligheten til eget land og folk vært til stede hos dere som «regjerer», hadde dere tatt disse radikale grep for lenge siden.

Folk må fryse og la den nødvendige bilen stå, fordi dere lar dere styre av EU sitt ønske at Norge skal være Europas grønne batteri står ikke til troende når milliardregningene sendes det norske folk som aldri før.

Nok er nok – nå må Stortinget snarest si stopp!