Derfor bør du velge elektroniske gavekort

Annonse:

Gavekort har blitt en mer og mer populær gave, og det er det mange grunner til. Men gavekort i den mest tradisjonelle formen kan være en utfordring for mange. For med mindre man har dem liggende i lommeboka, er det lett å enten glemme dem eller rote dem bort, og dette er jo litt dumt. Den som har kjøpt gaven til deg har jo brukt pengene, så det er synd hvis du ikke bruker gavekortet før det utløper. Men dette har en enkel løsning: kjøp elektroniske gavekort.

Det er mange som har begynt å ønske seg gavekort til jul og bursdager. Og selv om dette kanskje kan føles som en upersonlig gave, er det mye bedre å få et gavekort til et sted man ønsker seg, enn det er det mye bedre enn å få eller gi en gave som ikke blir brukt. Gavekort er en glimrende måte å få råd til ting man ikke unner seg ellers i hverdagen. Men hva er den beste løsningen?

Hvilke gavekort er de beste?

Når det kommer til gavekort, er det korte svaret elektronisk gavekort. Tradisjonelle gavekort som man kan få fysisk har noen helt konkrete utfordringer. Her er noen fordeler og ulemper ved begge de forskjellige mulighetene.

  • Fysiske gavekort – Fysiske gavekort er noe vi har brukt lenge. De er ofte gyldige ett sted, og mange synes det er hyggelig å i hvert fall kunne gi noe fysisk når de skal gi et gavekort. Men fysiske gavekort har også noen problemer som man enkelt unngår når man for eksempel velger et elektronisk gavekort. For de fysiske gavekort kan fort bli borte og dukke opp under bunken med regninger lenge etter at det har fått ut på dato. Eller det ligger i lommeboka hele tiden, men man glemmer det rett og slett. Uansett hvordan det skjer, er det aldri gøy å finne ut at det har utløpet og man ikke kan bruke det lenger.
  • Elektroniske gavekort – Elektroniske gavekort gir deg helt andre muligheter enn det et fysisk gavekort fjør. Ofte kan du kjøpe mye bredere, sånn at du ikke bare kan kjøpe i en butikk, men du kan kjøpe et gavekort som faktisk gjelder mer enn ett sted. En annen fordel med elektroniske gavekort er at du ikke mister dem. Ofte kommer de på mail, og du kan alltid finne dem der. En negativ ting med dem er at du selvsagt ikke kan gi noe fysisk når du gir dette, men det kan man jo fint løse på mange andre måter. Risikoen for å glemme det er selvsagt den samme, men når de er enklere å bruke er det også mer sannsynlig at man bruker dem før man glemmer dem. Rimelig enkelt!