Kjent komiker harselerer med Hadia Tajik og pendlerbolig-jukset

gunnar podcastGunnar og Martin.

Pendlerbolig-skandalen på Stortinget brer stadig om seg. «Hadia Tajik jukset» heter en overskrift på Finansavisen.no. «Det er ikke til å tro, men nå er det en sak om nåværende arbeids- og inkluderingsminister Hadia Tajik, som også er nestleder i Ap. Saken går tilbake til 2006, da den unge jusstudenten Hadia Tajik (23) ble utnevnt til politisk rådgiver for arbeidsminister Bjarne Håkon Hanssen (Ap)» skriver Trygve Hegnar i Finansavisen.

Skandalen er emne i en fersk podcast der frilansjournalisten Gunnar Andreassen og den kjente standup komikeren Martin Soulimani retter fokus på pendlerbolig-skandalen som har skapt overskrifter i media.

– Det har altså kommet frem at den politiske nestlederen og stortingsrepresentant i Arbeiderpartiet Hadja Tajik har gjort noe uredelig, begynner programleder Gunnar Andreassen.

– Jeg har et ønske om alltid å være etterrettelig i mitt politiske arbeid. Når jeg ikke klarer å innfri mine egne krav, vil jeg gjerne rydde opp i det. Jeg innbetaler derfor ekstra skatt for årene 2006-2010, skriver Hadja Tajik på Facebook.

Men stand-up komikeren er skeptisk til hele pendlerbolig-ordningen:

– Hvor mange hybler trenger de folkene egentlig, spør Martin.

– Det virker jo litt suspekt når de plutselig ikke vet hvor de bor, sier Gunnar.

Så kommer komikeren Soulimani med en morsom harselering av Hadja Tajik under showet.

Se hele episoden her: