Derfor bør du bli Coop medlem

coop app Coop medlem iPhone app. Foto: Pengenytt.no.

Vi har alle hørt vitsen: Alle sa eg ikke kom til å bli til noen ting, men her sitter jeg, medeier i Coop og greier.

Coop har ulike butikker, egen merkevare Xtra som er ekstra billig. Du får kjøpeutbytte, rabatter og tilbud. Som medeier i Coop får du unike medlemsfordeler som du kan bruke i butikk og hos Coop sine partnere.

Her er noen av fordelene ved å være Coop medlem:

1% kjøpeutbytte på kjøp i Coop butikker.

Medlemskupp: spesielle tilbud som varierer fra over tid og fra butikk til butikk.

Coop verdikuponger gir deg skreddersydde tilbud på varer du kjøper ofte. Du kan også få ekstra kuponger på spennende nyheter og andre produkt som kan være relevante for deg. Husk å aktivere kupongen før bruk og registrer alle kjøp med medlemskort eller app.

Mens Club: Som medeier i Coop får du 50 % medlemsrabatt på bind, tamponger og truseinnlegg hos Coop Prix! Alt du trenger å gjøre er å bruke Coop-appen.

Som medeier i Coop får du alltid minst 600 kr rabatt hos Ving! Dette kommer i tillegg til Vings øvrige rabatter, slik at du som medeier, er sikret den beste prisen!

Coop HotellKupp. Coop gir alle sine medlemmer billig overnatting, Coop HotellKupp tilbyr én til fem netters hotellopphold for to personer med inkludert frokost på 3- og 4-stjerners hoteller i hele Norden, Baltikum og enkelte europeiske storbyer.

Få 11% bonus på frukt og grønt hos Extra.

Med Coop Strømavtale fra LOS får du en unik spotprisavtale med lavt ørepåslag og kun 9 kr fast i måneden. I tillegg kommer selvfølgelig din medlemsbonus på 2% i måneden, og velkomstbonus på 400 kr.

Som medeier i Coop får du alltid 45 øre medlemsbonus per liter drivstoff når du tanker hos betjente Circle K og Best-stasjoner. Hos ubetjente stasjoner får du 25 øre per liter.

Som medeier får du alltid 55 øre i medlemsbonus når du fyller drivstoff hos YX og YX 7-Eleven.

Hos Extra får du som medeier 20 % babybonus. Kjøper du bleier, babywipes og barnemat går 20 % rett inn i fordelsregnskapet ditt.

Bruk gjenbruksnettet når du handler og få 1 kr i bonus i stedet for å måtte betale for bærepose. Bra for miljøet, bra for deg! Skann strekkoden «Gjenbruk» som du finner under handlenettet, og bonusen kommer inn på ditt fordelsregnskap.

Som medeier får du 20 % medlemsbonus på alt fra Änglamark hos Coop Mega, ved å bruke Coop medlemsapp eller ved å avgi samtykke til å motta e-post fra Coop.

Med Coop MasterCard får du 1 % ekstra bonus når du handler med kortet hos Coop, i tillegg til kjøpeutbytte.

Ved å aktivere ladebonus, vil du få 8 % medlemsbonus av summen du lader for hos Mer – hver gang du lader elbilen din.

Som medeier i Coop har du nå mulighet til å kjøpe Storebrands forsikringer, med en rekke gode fordeler. Finn forsikringene som passer deg, eiendelene dine, og de du er glad i best.

Coopstory: Som medeier kan du velge å abonnere på tusenvis av lydbøker og ebøker til kr 149 kr i måneden.

Alle medeiere av Coop får billetter til Eliteseriens kamper for maks 100kr (voksen) og 50kr (barn).

I tillegg er det noen få andre fordeler, men listen over er nok de mest aktuelle for de fleste. Coop har også sin egen betalingsapp som heter Coopay. Aktiver Coopay i medlemsappen og betal med telefonen. Da får du medlemsfordeler, kuponger/rabatter, kjøpeutbytte, betaling og kvitteringer samlet på ett sted.

5 gode grunner for å bli Coop-medlem:

1. Du får penger inn på kontoen en gang i året

2. Eget kredittkort fra Coop

3. Tilbud på det du trenger mest

4. Lettvint med Coop-appen

5. Kupp og rabatter

Så selv om du bare handler på en Coop-butikk en gang i måneden bør du faktisk bli medlem, til og med om det ikke er en Coop butikk rett ved der du bor. Coop er Norges nest største dagligvareaktør og driver i dag ca. 1.150 dagligvarebutikker innenfor seks kjedekonsepter: Obs, Extra, Coop Prix, Coop Mega, Coop Marked og Matkroken.

For å bli Coop medlem må du bli Coop medeier. Alle medlemmer må innbetale et andelsinnskudd i henhold til Samvirkelagets vedtekter på kr 300,-, som et engangsbeløp, når man melder seg inn. Dette er eierandelen i Samvirkelaget, som man får utbetalt i sin helhet når man melder seg ut.

For å bli Coop-medlem må du gjøre følgende:
  1. Klikk deg inn på «Coop medlem» på Coop sine nettsider.
  2. Klikk på knappen «Bli medeier».
  3. Fyll ut personalia.
  4. Velg riktig samvirkelag.
  5. Bekreft identiteten din med BankID.
  6. Betal innskuddet via nettbanken.

Om du virkelig har lyst å spare penger finnes det mer informasjon på Coop.no og i appen. Selv om det er mye penger å spare på å bli Coop medlem, glem ikke at det finnes andre tilbud i andre butikker.