Wizz Air har nå åpnet 15 innenriksruter og slipper 10.000 billetter til 49 kroner

Denne uken har det ungarske flyselskapet Wizz Air både åpnet nye ruter og dumpet prisene på billettene. Foto: Wizz Air

På kort tid har flyselskapet Wizz Air åpnet 15 innenriksruter i Norge. For å lokke norske reisende ombord, har selskapet nå sluppet 10.000 billetter til kun 49 kroner.

I oktober kunngjorde Wizz Air planen om å etablere seg i Norge og allerede 5. november lettet det første flyet fra Oslo Gardermoen lufthavn.

Fra et utgangspunkt på tre ruter fra Oslo til Bergen, Trondheim og Tromsø, har flyselskapet åpnet en rekke nye ruter den siste måneden.

Senest i går kunngjorde Wizz Air åpningen av ruter til Kirkenes og Alta, og fra 18. desember har da selskapets norske reisende hele 15 innenlandsruter å velge mellom.

Annonse:


– Wizz Air har allerede etablert seg som en stor aktør på det norske innenriksnettet. I en tid der luftfartsnæringen i verden, og kanskje spesielt i Norge, blir hardt rammet, sørger Wizz Air for at den norske befolkningen kan reise klimavennlig og til en rimelig pris. Wizz Air kobler Norge sammen, sier Andras Rado, kommunikasjonssjef i Wizz Air, i en pressemelding.

– Vi opplever at vår tilstedeværelse er spesielt viktig og verdsatt på Nord- og Vestlandet. Vi håper at myndighetene og politikerne ser denne nytten. Wizz Air har kommet for å bli, og vi vil kontinuerlig vurdere nye muligheter for å sikre lave priser og høy kvalitet på det norske innenriksnettet, fortsetter han.

I dag melder selskapet at det legger ut 10.000 billetter til 49 kroner. Denne prisen inkluderer en håndbagasje, men evt. innsjekket bagasje, administrasjonsgebyr og avbestillingsforsikring (Wizz Flex) kommer i tillegg.

** Enveispris, inkludert administrasjonsgebyr. En håndbagasje (maks: 40x30x20cm) er inkludert.

Når det gjelder smittevernstiltak er både kabinbesetning og passasjerer pålagt å bruke munnbind under hele flyvningen. Kabinpersonalet bruker også hansker, samt at alle selskapets fly blir desinfisert daglig.

Hold deg oppdatert på privatøkonomiske nyheter – Følg Pengenytt på Facebook

Les også disse sakene på Pengenytt.no:

Mange mister nå store summer oppspart i fordelsprogrammene til SAS og Norwegian

Disse forsikringsselskapene har de mest tilfredse kundene i 2020

Dette er de beste «bensinkortene» å bruke i Norge og utlandet

Her skal Vinmonopolet åpne nye butikker i 2021

Slik er det nye passet