Vitusapotek samlet inn 3,4 millioner til årets Rosa sløyfe-aksjon

VitusapotekVitusapotek har vært en av hovedpartnerne i Rosa sløyfe-aksjonen.

Årets Rosa sløyfe-aksjon er nå avsluttet, og Vitusapotek har solgt Rosa sløyfe-effekter for 3 434 032 millioner kroner.

Bidratt med over 30 millioner kroner

Vitusapotek har siden 2005 vært en av hovedpartnerne i Rosa sløyfe-aksjonen.

– For 19. året på rad har Vitusapotek vært en av hovedpartnerne i Rosa sløyfe-aksjonen, noe vi er utrolig stolte av. Årets gode resultat gjenspeiler hvor sterkt Rosa sløyfe-engasjementet er, både hos kundene og hos våre medarbeidere. Det er fantastisk å se hvor mye som samles inn som bidrar til at behandlingstilbudet for kreftpasienter stadig blir bedre, sier Maria Øygarden, ansvarlig for Rosa sløyfe-aksjonen i Vitusapotek.

Siden 2005 har Vitusapotek bidratt med over 30 millioner kroner.

Fantastisk engasjement

Vitusapotek Herkules i Skien er et av de apotekene som har solgt flest Rosa sløyfe-effekter.

– Dette er veldig gøy! Vi er en veldig motivert gjeng her som har jobbet hardt for å selge effektene til inntekt for Kreftforeningen, forteller Karolina Grzelak, markedsansvarlig for Vitusapotek Herkules.

Hun forteller at de har forsøkt å informere alle kundene om de Rosa effektene.

– Hos oss ble både sløyfene, og de andre rosa effektene utsolgt veldig fort. Etter dette prøvde vi å informere alle kundene våre om muligheten for donasjon. Dette var det mange kunder som gjorde, så det er utrolig fint, sier Karolina.

Som mål å øke kunnskap om brystkreft

Aksjonsleder Marit Sophie Egge i Kreftforeningen sier at engasjementet de ser fra de ansatte i Vitusapotek er helt fantastisk.

– Synligheten og engasjementet Vitusapotek bidrar med, gjør at aksjonen er så stor som den er i dag.

Hun sier videre at hovedmålet med Rosa sløyfe-aksjonen er å vise solidaritet med brystkreftrammede, spre informasjon og øke kunnskapen om brystkreft, samt å støtte brystkreftforskning.

– Vi er utrolig takknemlige for at Vitusapotek støtter Rosa sløyfe hvert år. At den samlede støtten i år er hele 3,4 millioner til aksjonen, og til sammen over 30 millioner siden samarbeidet vårt startet, er virkelig imponerende. Pengene har hjulpet og vil hjelpe utrolig mange kvinner i fremtiden, avslutter Egge.