Tusenvis av billetter på billigsalg

goahead Nå er det billig å reise med Go-Ahead. Foto: Go-Ahead.

Hva med å reise til gourmet-hovedstaden Stavanger for bare 199 kroner, og få en vakker togreise med på kjøpet? Eller reise motsatt vei til den andre hovedstaden for samme pris? Nå har du sjansen når Go-Ahead feirer gjenåpning av samfunnet med rabatt på tusenvis av billetter.

– Vi ser veldig frem til å ønske både tidligere og nye kunder tilbake på toget nå når samfunnet åpner igjen. For å feire har vi valgt å sette ned prisen på massevis av billetter, så det blir ekstra fristende å hoppe på toget og ta turen med oss, sier Tonje Løkaas, kommersiell sjef i Go-Ahead.

Kampanjen varer mellom 9. og 23. februar.

Hele veien fra øst til vest

Go-Ahead kjører fra Oslo i øst til Stavanger i vest, og har også mange spennende stopp på veien dit.

– Vi kjører blant annet forbi Kristiansand, som ligger perfekt midt mellom Oslo og Stavanger. Mange forbinder Dyreparken med en sommeraktivitet, men ikke alle vet at parken har åpent hele året og kan være et perfekt reisemål for en helgetur. Og Kristiansand er selvsagt hyggelig året rundt, om en heller vil ha urbane opplevelser enn dyreliv, sier Løkaas.

Vakker natur og gode tilbud om bord

En ekstra bonus med å reise med toget er all den vakre naturen du får se på veien.

– Tog er en utrolig behagelig reisemåte – enten du vil sove, lese eller ha det hyggelig med vennegjengen underveis. Vi har også en kafé om bord, med god mat og drikke. Og om du reiser med familie har vi også en egen familievogn for akkurat deg. Alle er hjertelig velkommen om bord, sier Løkaas.