Spar penger: Reservedeler i alle Clas Ohlson-butikker

Clas OhlsonHenrik Alfredsson, Product Quality & Spare Parts Manager hos Clas Ohlson.

Istedet for å kjøpe nytt kan du nå spare penger og bytte reservedeler. Nå kan Clas Ohlsons kunder få rask tilgang til kjedens mest populære reservedeler: fra midten av november 2023 vil reservedelene være tilgjengelige i alle butikker.

– Vi har et bredt utvalg av reservedeler i vår nettbutikk. For å øke tilgjengeligheten ytterligere selger vi nå de mest populære produktene i alle våre butikker, sier Henrik Alfredsson, Product Quality & Spare Parts Manager hos Clas Ohlson.

– En kunde trenger ofte en reservedel raskt. Ved å tilby reservedeler også gjennom vårt brede butikknettverk kan kundene våre få reservedelene så snart behovet oppstår. Derfor har vi også sørget for at de reservedelene som er tilgjengelige i butikken ikke bare er de mest populære, men vi har også valgt reservedeler som kan være nødvendig å få litt raskere som for eksempel strømadaptere og ekstra kolber til kaffetraktere, sier Henrik Alfredsson.

– I fjor startet vi å selge reservedeler i noen av Clas Ohlson-butikkene, men takket være økende etterspørsel vil de nå bli tilgjengelige i alle butikker i Norge, Sverige og Finland, sier Henrik Alfredsson.

– Vi merker på mange måter at folk ønsker og trenger å ta vare på det de eier i enda større grad enn tidligere. Vi har for eksempel doblet salget av reservedeler på tre år. Reservedeler og reparasjoner ligger i vårt DNA, det er noe vi alltid har jobbet med. Vi er stolte over å ha et tilbud som kan hjelpe folk til å leve mer bærekraftig og økonomisk, sier Henrik Alfredsson.

Utvalget av reservedeler i butikk vil variere etter butikk og sesong. Hele sortimentet er tilgjengelig på Clasohlson.no.