Spar penger hos The Body Shop som Love Your Body Club-medlem

body shop Love Your Body Club er kundeklubben til The Body Shop. Foto: Pengenytt.

The Body Shop har et bra utvalg av kroppspleie produkter og gaver for både kvinner og men. her finner du alt fra såpe og shampoo til kropps-lotion, sminke og aftershave. The Body Shop er en butikk-kjede som tilbyr produkter som er laget av naturlige ingredienser, derfor koster de litt mer enn de billigste alternativene, men som medlem av Love Your Body Club kan du likevel spare penger.

Du kan melde deg inn i Love Your Body Club enten på nett eller i en av The Body Shop sine butikker. Alt du trenger er å registrere deg med mobilnummer og e-post og godta at de kan sende deg nyhetsbrev og tilbud på mail og sms. For å kunne være medlem i kundeklubbenLove Your Body Club må du være bosatt i Norge og være over 16 år. Det er gratis å være medlem i kundeklubben.

Systemet går ut på at du tjener poeng på alt du kjøper, for å få registrert poeng må oppgi ditt telefonnummer når du handler i butikk. På nett må du være logget inn på din profil når du bestiller. Du tjener poeng på alt du handler hos The Body Shop, bortsett fra veldedighetsprosjekter og frakt i nettbutikken.

Du får 1 poeng for hver kroner du bruker, når du har passert 1000 poeng (eller kroner) får du 50 kroner i poeng du kan bruke på nett eller i butikken. Det vil si at du får 5% i bonus. Opptjente poeng kan ikke byttes til kontanter, merk at poengene utløper etter 12 måneder.

Dessuten får du spesielle tilbud og rabatter med ekstra gode priser. Les mer om medlemsklubben Love Your Body Club, bonus-systemet, rabatter og tilbud på nettsiden til The Body Shop.