Oda lanserer fastpris på matvarer

oda Tor Erik Aag, kommersiell direktør i Oda.

Nå kan du tegne fastprisavtale på over 200 matvarer hos Oda de neste tre årene. Det betyr at du alltid vil vite hva en banan eller en kartong Litago vil koste fremover.

I fjor vant Oda to av tre av VGs matbørser, og nå går Norges største digitale matbutikk nye veier for å sikre lave og mer forutsigbare priser for kundene. Fra og med i dag vil Oda derfor tilby ulike typer fastprisavtaler til sine kunder. Norgessjef Tor Erik Aag forklarer:

– Hvis du er lei av at prisen på banan eller melk går opp og ned som en jojo fordi Norgesgruppen utnytter at de har urimelige innkjøpsbetingelser, kan du nå skaffe deg mer forutsigbarhet i hverdagen gjennom å tegne fastprisavtale i Oda, sier Aag.

Norgessjefen anerkjenner at det kan bli utfordrende for kundene å gjette bananprisen tre år frem i tid, men foreslår en kompensasjonsordning for de kundene som bommer grovt.

– Jeg tenker at dagligvareeiere som tjener godt på usaklig prisdiskriminering og samtidig troner helt i toppen av skattelistene, kan bidra inn i et fond for å finansiere ordningen, avslutter Aag.