«Nye» T-Roc R er en prisgunstig sport-SUV

Volkswagen «Nye» T-Roc R. Foto: Volkswagen.

Volkswagen åpner nå salget av oppgradert T-Roc R. Prisen starter på kr 605.800 ekskl. frakt og leveringsomkostninger.

Helt siden markedsintroduksjonen i 2017 har T-Roc, og T-Roc R, blitt omfavnet av nordmenn som ikke har vært klare for å ta steget over i en helelektrisk bilverden.

Nå er T-Roc kommet med et solid ansiktsløft, og Volkswagen forventer stor interesse rundt toppmodellen T-Roc R når de nå åpner salget.

Den sportslige bilen koster fra kr 605.800 ekskl. frakt og leveringsomkostninger.

– Volkswagen T-Roc R har siden lanseringen for noen år siden vært vår mest prisgunstige R-modell, og solgt veldig bra. Nå kommer den i oppgradert utgave som gjør den til et enda bedre valg enn tidligere, sier Volkswagen-direktør i Norge Harald Edvardsen-Eibak.

– Vi har stor tro på at alle våre T-Roc-modeller vil ta markedet, slik de har gjort tidligere. Vi har allerede fått flere biler til forhandlere, og gleder oss over at kunder nå kan få testet T-Roc hos sin forhandler.

Den kompakte og sportslige SUV’en T-Roc R har fått de samme fine oppdateringene både innvendig og utvendig som de øvrige T-Roc-modellene, og motoren er fremdeles den fantastiske turbomotoren på 300 hk.

Innvendig har det nye instrumentpanelet fått et moderne og stilfullt utseende, hvor myke materialer gir en forbedret kvalitetsfølelse.

Infotainmentsskjermen i den nye T-Roc R er også blitt oppgradert og mer moderne. Skjermen er erstattet med et nettbrett der du kan leke deg med flere touchfunksjoner, trygt plassert i riktig ergonomisk høyde for sjåføren. Blant annet kan klimaanlegget styres med noen enkle og forsiktige trykk på skjermen. Et nytt multifunksjonsratt gjør betjeningen enda mer intuitiv.

– Dette er en morsom bil for de som setter pris på litt ekstra «trøkk». Den nye T-Roc R har fremdeles den samme kraftige 2-liters turbomotoren som tidligere med 300 hk. Det gjør at bilen akselererer fra 0-100 km/t på 4,9 sekunder og toppfarten begrenses elektronisk til 250 km/t, forteller Edvardsen-Eibak.

T-Roc R leveres i flere utvendige farger og kan toppes med attraktivt utstyr som Top-Sportsseter i skinn Nappa Carbon, Akrapovic sportseksos i titan, Black Style pakke og 19’’ Estoril eller Pretoria lettmetallfelger med 235/40 dekk for å nevne noe.

Avtagbart tilhengerfeste er fremdeles tilgjengelig med maksimal tilhengervekt på hele 1.700 kg.

Bilene leveres med et standard bagasjerom på 445 liter. Legger du ned baksetene får du 1290 liter bagasjeplass, som dekker de flestes behov for korte og lengre utflukter.