Miljørabatt på Verdens miljødag: Vil ha din gamle vibrator!

nytelse Få miljørabatt når du leverer inn din gamel vibrator. Foto: Nytelse.no.

5. juni markeres Verdens miljødag for å øke bevisstheten om miljøspørsmål. Det markeres også hos Nytelse.no som vil ha din gamle vibrator.

Alt elektronisk avfall er et potensielt miljøproblem. Hos Nytelse.no kan du sende inn ditt ødelagte eller gamle sexleketøy og få 20% rabatt på ditt neste kjøp.

– Som Miljøfyrtårn ønsker vi å bidra til økt fokus på riktig håndtering av utrangerte sexleketøy. EE-avfall, dvs. alt av elektroniske og elektriske sexleketøy, kan leveres gratis hos oss eller på nærmeste gjenvinningsstasjon, men vi skjønner at det kan være vanskelig å levere intimprodukter mens det er andre tilstede, sier sexolog og presseansvarlig i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad.

Miljørabatt fra Nytelse.no

Pant dine gamle og utrangerte sexleketøy hos oss og få 20% rabatt på ditt neste kjøp.

– Som takk for at du tar hensyn til miljøet gir vi deg 20% rabatt på ditt neste kjøp, og vi sender avfallet videre for gjenvinning og utsortering gjennom NORSIRKs Elretur-ordning, forklarer Ebbestad.

EE-avfall er alt av elektrisk og elektronisk utstyr, det vil si produkter som går på strøm – enten det er via strømnettet eller med oppladbare og vanlige batterier. Nytelse.no selger produkter i kategorien småelektronikk og tar derfor i mot alt av avfall i denne kategorien kostnadsfritt.

Det er ikke noe problem om du har kjøpt produktene du vil pante et annet sted. Du kan fortsatt sende produktene til oss for gjenvinning. Du kan sende oss så mange produkter du vil, og du vil få like mange rabattkoder som produkter du sender inn.

– Vi er opptatt av å beskytte miljøet og å gjøre en innsats for å veie opp for vår miljøpåvirkning. Nytelse.no tar i mot alt av småelektrisk avfall, så har du et gammelt og utrangert vaffeljern, krølltang eller en hårføner du vil kaste så kan du fortsatt sende disse til oss. Som takk gir vi deg 20% rabatt på ditt neste kjøp, avslutter Ebbestad.