Leserinnlegg: Det nytter å kjempe mot bompenger!

bil trafikk Illustrasjonsbilde. Foto: Unsplash.

Fremskrittspartiet har stort sett kjempet alene for kutt i bompenger. Kutt i bompenger på Nordøyveien i Møre viser at det nytter å ta kampen.

Bompenger framstår mer og mer som en urettferdig ekstraskatt, som ramme desidert hardest de som har minst fra før slik som småbarnsfamilier og eldre.

Nordøyvegen på Sunnmøre var en etterlengtet vei som avløste flere dyre ferjer med dårlig frekvens og et håpløst tilbud. Innbyggerne ville betale det samme i bompenger som ferjebilletten kostet, men et flertall på Stortinget ville først ha langt høyere bompengesatser.

Til VG kunne en barnefamilie fortelle at de måtte betale hele 8500kr, hver eneste måned!  Dette er selvsagt helt uforsvarlig, og ikke mulig for en vanlig familie å klare. Fremskrittspartiet, ved undertegnede tok tak i saken på Stortinget gjennom et representantforslag. FrP klarte å samle flertall for å åpne opp for kutt i bompengene.

Videre fremmet FrP i fylkestinget i Møre og Romsdal forslag om å redusere bompengene, og fikk flertall der også for betydelige bompengekutt.

Dette viser at det nytter, det nytter å stå på for innbyggerne og næringslivet. Det nytter for vanlige innbyggere å engasjere seg, og sette press på politikerne fra Ap, Høyre, Sp og alle andre partier som ønsker bompenger.

I FrP setter vi stor prestisje i å løse problemene vanlige folk møter i hverdagen. Jeg biter meg fast i bordkanten og slipper ikke taket for saker er på plass, denne gangen ble det betydelige bompengekutt.

Det nytter å kjempe imot bompenger noe FrP kommer til å fortsette gjøre hver eneste dag!