Kristian Andresen satser på å bli rik og berømt som Crazy Ass

crazy ass Kristian Andresen, også kjent som artisten Crazy Ass. Foto: Triplet Studios.

De fleste tar en utdanning og får seg en jobb og karriere. Andre satser i næringslivet. Men noen ganske få tør å satse alt på musikk. Kristian Andresen har allerede utmerket seg da han over natten ble realitykjendis i nrk-serien «Yttersia».

Med sin flamboyante personlighet og sitt saftige språk ble han en karakter som skilte seg fort ut. I dragsuget av tv-serien ble han til og med valgt som ordførerkandidat for Kystpartiet i Tromsø.

Andresen slapp sin første låt som artist i 2016, og fikk mye oppmerksomhet da han ga ut låta «Ta mæ hjæm». Etter få dager gikk den viralt på Spotify, både i Norge og i Sverige. Kristian er altså allerede en kjendis, og dessuten har han også 9.000 følgere på TikTok som sikkert får et sjokk når de oppdager hans nye alias Crazy Ass.

Nå vil han prøve å bli rik og berømt som musikkartisten Crazy Ass.

– Vi trenger alle litt fest i hverdagen, enten det er for å få tankene over på noe positivt eller for å heve festen i helga et par hakk, det er egentlig hovedgrunnen til at jeg flyttet til Oslo for å satse for fullt på musikk. Selvfølgelig hadde det vært morsomt om jeg ble rik og berømt også, men det får bare bli en bonus, sier Crazy Ass.

Iført leopardskjorte og tanga er Crazy Ass festens midtpunkt. Lastet opp med gull og diamanter hviler festen på hans skuldre, preget av glitter og glamour. Med et glimt i øyet og fengende refreng synger Crazy Ass partylåter som til og med får bestemor til å humre.

Ingen klarer sitte stille når festen koker i allsang, med høye champagneglass i en tropisk innpakning fra Crazy Ass.