Derfor skal du investere i Bitcoin

Illustrasjonsfoto: Pixabay

Bitcoin er en av de mest spennende investeringsmuligheter i dag, og mange privatinvestorer er også begynt å prøve krefter med denne dynamiske form for digital valuta.

Artikkelen er skrevet av WeDigitize

Er du nysgjerrig på om en investering i Bitcoin er noe for deg? Les mer her.

Hva er Bitcoin?

Bitcoin er den største og mest populære kryptovaluten i hele verden. Som alle andre kryptovaluta, så er Bitcoin en digital valuta, som opererer uavhengig av banker og pengeinstitutter. Det er derfor en voldsomt dynamisk investering, som er forbundet med store utsving i verdien, og du skal derfor tenke deg godt om, før du investerer i Bitcoin.

Men hvis du liker en dynamisk investering, med mulighet for å tjene store pengebeløp, så kan Bitcoin være spennende å dykke ned i. Prisen på Bitcoin er i bevegelse, og det er utbud og etterspørsel som bestemmer verdien. Mange sverger til Bitcoin, fordi de ikke lenger har samme tillit til banker og myndigheter som tidligere. En annen grunn til at det er så populært, er at vi lever i en urolig verden, hvor aksjemarkedet til tider kan være irrasjonelt og vanskelig å følge med på.

Også er det simpelthen en voksende interesse for Bitcoin, verden over. Noen mener det er fremtidens valuta, som er kommet for å bli, mens andre mener det er ren svindel. Helt sikkert er det, at det finnes flere norske Bitcoin millionærer, som helt sikkert vil mene det er en god investering.

Hvis du vurderer å investere i Bitcoin, kan du lese en hvordan kjøpe Bitcoin guide, og husk at du alltid skal kjøpe Bitcoin via en pålitelig handelsplattform.

Hvordan investerer jeg i Bitcoin?

Hvis du har lyst til å prøve krefter med en investering i Bitcoin, så skal du starte med å kjøpe Bitcoin for penger som du har råd til å tape. En investering i Bitcoin er en investering med høy risiko, og prisen kan skyte til himmels, og falde i ned igjen med et brak, i løpet av kort tid.

Du skal alltid kjøpe Bitcoin ved en seriøs børs, som er trygg, har likviditet og hvis den er norsk- er godkjent av finanstilsynet. Det anbefales ikke at du handler med privatpersoner eller ukjente aktører. Siden Bitcoin ikke har vært her så lange, så er det fortsatt en ny investeringsmulighet. Du skal derfor ha din sunne fornuft med, når du skal kjøpe Bitcoins. En god tommelfingerregel er, at hvis noe høres for godt ut til å være sant, ja så er det ofte det.

Som alltid, når du skal investere, så er det en god ide å overveie om du skal investere med en langsiktig strategi, eller spekulere i hurtig kjøp og salg. Dette er opp til økonomien din, samt hvilket temperament du har. Ofte vil det være en fordel i den langsiktige strategi, da risikoen for tap blir mindre. Når det gjelder Bitcoin, så kan du faktisk velge å investere via en kryptorobot, som så vil investere på dine vegne. En robot er bedre rustet til å kjøpe og selge på det helt rette tidspunktet.