De store bryn- og vippetrendene i 2020

Finn ut hvilke bryn- og vippetrender som gjelder i 2020. Foto: Pixabay

Sjeldent har noe fått så stor plass i skjønnhetsbildet som vipper og bryn har fått de siste årene. Vi har gjennomgått flere faser av overveldende bryn- og vippetrender, fra minimalistiske 90-tallsbryn til buskete 2010-tallsbryn a la Cara Delevigne.

Artikkelen er skrevet av WeDigitize

Bryn- og vippetrender er faktisk ikke en ny ting, men like gammelt som begrepet om skjønnhet selv.

Nå skifter det dog nærmest fra år til år, så hva vil trenden bli i 2020?

Produkter vi ikke kan leve uten

Hvis du spør kvinner hvilket skjønnhetsprodukt de ikke kan overleve uten, så vil de aller fleste si mascara. Øynene er sjelens vindu og det er derfor et helt essensielt ansiktstrekk å fremheve best mulig.

Øynene rammes best inn av velpleide bryn og lange, tykke vipper. Det er det steget i skjønnhetsrutinen din som mest sannsynlig vil utgjøre den største forskjellen.

Større er bedre

Det er en generell trend innenfor sminke og skjønnhet om at større er bedre. Denne trenden har kun vokst seg større i forbindelse med sosiale medier og Instagram, hvor vi ser sminketrender spesialdesignet til digitale medier på detaljnivå og for den største mulige wow-effekt. Denne trenden har smittet over på helt normale skjønnhetsrutiner, og det er derfor ikke rart at man ser en markant økning i vippeforlengelse, permanent vippefarge, vippeløft og profesjonell øyenbrynspleie.

I tillegg kommer det nye mascaraer på markedet hver måned som skal etterligne falsk-vippe effekten og brynprodukter som skal få brynene til å se tykkere og mer kunstferdig utførte ut.

I forbindelse med dette ser man også en stigning i salg av produkter som kan forlenge og fremheve ens egne vipper, som for eksempel bryn- og vippeserum. Dette er produkter som forlenger dine egne vippers livssyklus så du kan få de vippene du drømmer om og kanskje helt slutte med vippeforlengelse i form av extensions og å bruke mascara – altså en måte å leve uten det produktet de fleste sier at de ikke kan leve uten.

Finn riktig vippeserum

Det er ganske stor forskjell på forskjellige vippeserum når det kommer til virkestoffer og ingredienser. Noen kan være direkte skadelige for øyne og hud, og derfor kan det være lurt å velge en mild variant, som er effektiv, men beskytter din hud og øyne. Det er viktig å finne et serum som kan gjøre jobben så effektivt som mulig uten å irritere. Dette gjelder spesielt for folk som har sensitiv hud. Huden rundt øynene er særlig sensitiv og sart, så det er viktig å ikke irritere den. I tillegg er det viktig å velge et produkt som ikke skader øynene i seg selv.

Et godt vippeserum kan med fordel også brukes på brynene for å få fyldigere bryn naturlig, som er i vinden akkurat nå. Trenden med fyldige, velpleide bryn og vipper, kommer neppe til å avta med det første. HairLust har for eksempel et mildt og effektivt vippeserum, som med fordel kan brukes for å oppnå et naturlig resultat.

Man ser dog en mer naturlig tilgang til store og fyldige bryn og lange, tykke vipper enn før, og det er nok fordi vi er lei av alle hjelpemidlene og de voldsomme utgiftene med konstante vippe-extensions, sminkeprodukter til bryn, mascara og profesjonelle brynstylister. Vi vil gjøre det selv og på en måte som gjør at våre egne vipper og bryn er så fine at vi slipper å bruke så mye sminke. Det er helt klart den store trenden for 2020.