Er det økonomisk lønnsomt å ha en printer?

Her kan du finne ut mer om hvorfor det fortsatt kan være lønnsomt å ha printer. Foto: Pixabay

Vi lever i et samfunn og en verden som er blitt så digitalisert at man snart kan snakke om et helt papirløst samfunn. Allikevel er printeren eller skriveren helt uunnværlig på de aller fleste arbeidsplasser.

Artikkelen er skrevet av WeDigitize

Det er få steder hvor du ikke finner en skriver som blir brukt flittig, men er det økonomisk lønnsomt å ha en printer?

Noen ting er best i fysisk format

Hvis du er typen som holder møte eller presentasjoner ofte, så vet du at noen ting bare er best i fysisk format. Det er viktig å kunne presentere noe fysisk for mange kunder, og grafikk og bilder gjør seg godt i laserprint. Det er det mange som glemmer, det kan faktisk bli litt for mye møllers tran når det kommer til digitalisering. Det er ikke alt som trenger å være virtuelt og digitalt hele tiden og møtemateriale er noe av det. Den tiden da vi skrev ut alle e-poster slavisk er heldigvis forbi, både for oss og for miljøet, men vi er ikke helt et papirløst samfunn riktig enda.

Uansett hva du jobber med så har dere nok en printer på kontoret. Plutselig skal man ut å reise, og da er det veldig greit å ha med alt på papir. Tenk hvis datamaskinen eller telefonen din blir stjålet underveis? Hvordan skal du da vise frem boardingkortet og finne frem hotellreservasjon? Det er greit å ha ting på papir som en sikkerhet. Det samme gjelder for kontrakter og andre viktige dokumenter. Dette vil man gjerne ha fysisk, og loven krever i noen tilfeller at det skal finnes fysisk dokumenter i et visst antall eksemplarer. Fysiske dokumenter er vanskelige å bestride og derfor kan dette være veldig viktig i noen saker.

Det finnes med andre ord mange grunner til å ha en skriver også i 2020, og mye tyder på at den tiden der vi trenger det, ikke er helt over enda.

Billigere med uoriginale patroner og skriver toner

Det er mye mer økonomisk å kjøpe uoriginale printerpatroner enn å skulle kjøpe originale. Det vil si de som er laget av det samme merke som skriveren din.

Uoriginale printerpatroner er ofte akkurat like gode, men mye, mye billigere. Dette er en god måte å spare penger på for deg eller bedriften din for å sikre at det er økonomisk å ha en printer.

Uansett hva du bruker skriveren din til så er det alltid lurt å satse på printerpatroner av høy kvalitet som kan gi den beste fargegjengivelsen på papir.