Bruker du for mye penger på ta-med-kaffe?

Med Senseo kaffemaskin kan du få kvalitetskaffe hjemme. Foto: Pixabay

Ta-med-kaffe er en av de tingene som kan være gift for privatøkonomien. Det er selvfølgelig deilig å unne seg en kopp baristakaffe i ny og ne, men mange innser ikke hvor mye penger de egentlig bruker på kaffe, men hva er alternativet?

Artikkelen er skrevet av WeDigitize

Her kan du lese mer om smarte løsninger du kan benytte deg av hvis du bruker for mye penger på kaffe to go.

Nordmenn er kaffeelskere

Vi nordmenn elsker kaffe, og det er også noe av grunnen til at det finnes kaffebarer på hvert eneste hjørne. Selv i mindre byer kan man enkelt få tak i en kaffe latte med melk steamet til perfeksjon, og det er ikke rart vi blir avhengige. Kaffe er nemlig den ultimate hverdagsluksusen og det gir en følelse av at man gjør noe godt for seg selv.

Det kan dog gi svært negativt utslag på privatøkonomien. Hvis du kjøper bare en kopp baristakaffe hver dag på vei til jobben, så blir det fort over 1000 kr i måneden. Hvis du sjekker kontoutskriftene dine og regner sammen hvor mye du egentlig bruker på cafè-kaffe i måneden, er det gode muligheter for at du blir overrasket. Dette er nemlig 1000 kr du med fordel kunne ha brukt på andre ting, som å investere i en litt mer økonomisk måte å få en god kopp kaffe hver dag på. Det er nemlig mulig. Du kan for eksempel investere dem i en god kaffemaskin.

Kvalitetskaffe hjemme

Noen vaner er ikke så vanskelige å bryte hvis man har et godt alternativ å erstatte dem med. Det samme gjelder for den dyre ta-med-kaffen. Det er nemlig blitt sånn at markedet bugner med gode kvalitetsløsninger for å lage fantastisk kaffe hjemme. Du kan få luksusopplevelsen når du vil uten at det går utover privatøkonomien.

Hvis du for eksempel investerer i en Senseo kaffemaskin, investerer du i god kvalitet og det lille ekstra når det kommer til kaffe. Du får også flere forskjellige kaffemuligheter å velge mellom, så du kan få en perfekt kopp Senseo kaffe akkurat når du har lyst på det. Det er like mange muligheter som du får på cafè og du kan velge mellom alt fra cappuccino og Friele-kaffe til varm sjokolade. Det er selvfølgelig en investering å kjøpe maskin og kaffeputer, men på sikt vil du spare mange penger på ta-med-kaffe ved å nyte kaffen hjemme. Det er en investering i kvalitet og gode kaffeopplevelser.