Billig mobilabonnement: NiceMobil blir tilgjengelig for alle

nicemobil Nicemobil mobilabonnement. Foto: Nicemobil.

NiceMobil lanserer SIM-kort, altså fysiske SIM-kort til samme lave pris. Verdens første heldigitale mobilselskap er dermed ikke heldigitalt lenger.

– Midlertidig! Målet er å trekke til oss flere kunder og over tid omvende dem til eSIM, sier markedssjef i NiceMobil, Linda Ørestrand.

I dag leverer selskapet fire abonnement: 1 GB (100kr), 5 GB (150kr), 8 GB (200kr), og 15 GB (250kr), hvorpå de to førstnevnte er prisvinnere av tek.no sin kåring av billigste mobilabonnement.

– Det er litt bittert å ikke lenger være heldigital, men all innsikt peker mot at interessen for NiceMobil er høy. Samtidig ser vi at bevisstheten rundt eSIM hos forbruker er svært lav. Dette resulterer i at mange forsøker å kjøpe hos oss, men ikke klarer å fullføre, ettersom de ikke har eSIM-kompatible telefoner. Slik kan vi ikke ha det, sier hun.

Hun oppfordrer fortsatt de som har eSIM til å benytte seg av det framfor fysisk SIM.

– Det går både raskere, og sparer miljøet i form av redusert transportbehov og bruk av plast. Dessverre er det slik i dag at ikke alle har eSIM på sin mobil, og vi ønsker ikke å unødig tvinge folk til å kjøpe ny mobil. Dette er en gladnyhet, nå kan alle bli kunde av NiceMobil, sier hun.