Tjen penger med en vellykket nettbutikk

Denne artikkelen inneholder annonsert innhold.

Har du et ønske om kunne tjene penger på en hobby eller interesse? I så fall kan en nettbutikk være midt i blinken for deg. Enten det skal være en sideinntekt eller en fulltidsjobb, kan en vellykket nettbutikk være en spennende og god inntektskilde.

Hvis du har vært inne på tanken om å starte en nettbutikk har du sikker tenkt over hvordan du kan lykkes. Her gir vi deg en oversikt over tre ting du skal ha styr på hvis du vil skape en vellykket nettbutikk hvor du går i overskudd.

 

Markedsfør nettbutikken for en god kundestrøm

En vellykket nettbutikk er en nettbutikk med nok salg. Og for å kunne selge noe er det også nødvendig med nok besøkende på nettbutikken. Selv om du har verdens fineste nettbutikk med de beste produktene, spiller det ingen rolle hvis du ikke trekker noen potensielle kunder inn i butikken din, eller retter sagt inn på sidene til nettbutikken din.

Markedsføring er derfor ikke stedet hvor du bør spare penger, for uten noen besøkende kan resten være hipp som happ. Men hvordan du skal markedsføre deg og din nettbutikk er det ikke et endegyldig svar til. Det finnes mange metoder du kan benytte deg av, fra betalte annonser og nyhetsbrev til søkemotoroptimalisering, også kalt SEO, og tilstedeværelse på sosiale medier. Prøv deg frem med ulike strategier og se hva som fungerer for deg, din nettbutikk og dine kunder.

 

Tilby gode betalingsløsninger

En god betalingsløsning er alfa og omega når det kommer til å skape tillit til dine potensielle kunder. Når en kunde føler seg sikker på betalingsløsningen din vil nettbutikken din fremstå som sikker og trygg å handle i. Derfor kan gode betalingsmuligheter være en billig vei til å stable et kundeforhold på benene.

Det finnes mange alternativer til betalingsløsninger, alt fra normal kortbetaling til Klarna, Vipps og PayPal. Du bør tenke over hvem som er i ditt kundesegment, og vurdere hvordan de vil foretrekke å betale.

 

Fraktløsninger som skaper konverteringer

Når kunden din har benyttet seg av en dine gode betalingsløsninger, er det på tide for deg å pakke og sende ut varene dine. Igjen er det mange fraktleverandører å velge mellom, og det kan derfor være vanskelig å velge den rette. Her er det dessverre heller ikke et fasitsvar på hva du bør velge, men tenk over din kundegruppe og hva de vil ønske seg. Selger du eksempelvis dyre varer bør du ha en fraktleverandør som kan tilby transportforsikring.

Har du også en nettbutikkplatform med muligheten for integrering av ulike fraktintegrasjoner, vil du oppleve å få en mye lettere hverdag. Det er mye logistikk når det kommer til frakt, og med en god logistikkløsning vil du spare deg selv for mye tid.