Smart strømstyring: Tibber har nådd 1 million brukere

strøm Illustrasjonsbilde. Foto: Pixabay.

Tibber var først ute med en egen plattform for smart strømstyring. I dag kunngjorde selskapet at det har nådd milepælen på 1 million aktive brukere, og at like mange hjem er tilknyttet Tibbers nyskapende løsninger for å effektivisere og automatisere strømforbruk.

Med en stadig mer teknologidrevet verden, har smart strømstyring revolusjonert hvordan folk i dag bruker strøm. Tibber har spilt en nøkkelrolle i å gjøre denne teknologien tilgjengelig og brukervennlig for både enkeltpersoner og husholdninger i Norge, Sverige, Tyskland og Nederland.

– Å nå én million brukere er fantastisk. Først og fremst beviser det at stadig flere ser verdien av å ta kontroll over sitt eget strømforbruk, sier CEO og medgründer Edgeir Aksnes.

Tibber har ikke bare revolusjonert hvordan folk forholder seg til strømforbruket sitt, men også hvordan de forstår det. Selskapets app gir brukerne sanntidsdata og innsikt som gjør det mulig å ta gode beslutninger for å redusere energiforbruket og bruke strøm mer effektivt.

Teknologi spiller en kritisk rolle i denne endringsprosessen. Ved å koble sammen smarte enheter og husholdningsapparater, hjelper Tibber brukerne med å utnytte energiforbruket sitt på best mulig måte uten at det går på bekostning av komforten.

– Vi ser en tydelig endring i hvordan folk forholder seg til energiforbruk. Våre kunder ønsker ikke bare å være passive forbrukere lenger, de tar aktive valg og bruker virkemidler som optimaliserer strømforbruket. Slik unngår de både å sløse med strømmen og bruke den når den er dyrest, legger Aksnes til.

Med en million tilknyttede adresser og over 1,3 millioner tilkoblede produkter, er Tibber godt på vei med å gjøre bruken av strømsparingsapper og smart strømstyring til den nye normalen. Tibbers vekst er et tydelig tegn på at bevisste forbrukere er klare til å ta styringen over sitt eget energiforbruk, og spille en aktiv rolle i overgangen til en mer bærekraftig fremtid.