Skap den perfekte oasen med det rette budsjettet

Når det er sommer i Norge er det nesten ikke noe sted i verden man heller vil være enn akkurat der. Og fordi meteorologene har gitt oss gode grunner til å glede oss til årets sommer, vil vi gi deg noen enkle tips til hvordan du tar balkongen, terrassen eller hagen til et helt nytt nivå. Ofte tenker vi at det krever mye innsats for å få til nettopp det, men sannheten er at det nesten 100% sikkert er enklere enn du tror. I denne lille guiden får du noen av de triksene som gir deg mest for pengene. 

 

Invester i gode hagemøbler 

Selv om det å sitte rett opp og ned på en stol er noe som vi er vant til, er det absolutt ikke den beste løsningen når det kommer til å sitte behagelig – og i hvert fall ikke når du skal slappe av. Så selv om dette er blant de aller mest populære utemøblene basert på salg, er det absolutt ikke de beste med tanke på komfort. Her kan du tenke på bedre alternativer som en deilig solseng hvis du ønsker at både du og gjestene dine skal få en deilig opplevelse. Det er ofte mange hagemøbler som skal handles når man kjøper nytt hus, men hvis man har mulighet til å supplere innimellom er dette absolutt noe som kan prioriteres. 

En annen favoritt som fortjener navnet sitt er en hagestol. Dette er en stol som du kan lene deg tilbake i – og passer derfor perfekt i hagen. Nyt det, len deg tilbake og kos deg med en bok, en drink eller noe helt annet – valget er ditt og sommeren er lang, så hvem sier at du må velge? 

Vær bevisst på budsjettet underveis 

Det å holde øye med både prisøkninger og budsjettet sitt er en av de beste måtene man kan sørge for å ikke bruke for mye penger når man skal gjøre endringer i hjemmet, enten det er inne eller ute. I listen under skal du få noen tips som kan hjelpe deg med å holde budsjettet ditt gjennom hele prosjektet. 

  • Kjøp brukt! Det er utrolig trendy å kjøpe brukt, enten det er klær eller møbler, og her er det masse penger å spare på at andre er mer opptatt av trender enn stil og kvalitet. Nytt er ikke alltid best, og det er masse fint å finne hvis man bruker bare litt ekstra tid på å lete etter noe. 
  • Sammenlign priser. De aller fleste av oss kjøper ting der vi finner dem. Men det er mye penger å spare på å ha litt is i magen og faktisk sammenligne prisen med priser fra andre steder. Og penger du sparer på denne måten betyr at du kan kjøpe flere ting eller bare spare pengene til noe annet – alt etter hva du har behov for.  
  • Vær sikker på hva du trenger! Ikke bare kjøp. Lag en liste, prioriter tingene basert på hva som er mest viktig og deretter kan du kjøpe.