Rengjøring hjemme – Kan være enkelt

Rengjøring hjemme kan være enkelt. Illustrasjonsbilde: Pixabay

Er du lei av å vaske trappen i borettslaget? Kanskje vinduene på kontoret begynner å bli vel møkkete? Skulle du heller vært med ungene i parken, enn å vaske over gulvet?

Artikkelen er skrevet av WeDigitize

– Det er lov å bestille inn en hjelp til vasken!

Vi i Mikrenhold Service er ditt kompetente og erfarne vaskebyrå. Vi stiller opp for deg med erfaring og kunnskap, være seg for enkeltoppdrag eller abonnementsbasis.

Slik at du kan slappe av, vi tar trappa for deg!

Vi i Mikrenhold Service ønsker å skille oss ut fra mengden ved å være imøtegående for dine behov og sette søkelyset på hva det innebærer å ha en vaskehjelphjelp – for det er dette det står om.

– Ja, vi vasker bedre enn de fleste.

– Ja, vi har gode pristilbud på vasketjenester.

Men; det som virkelig skiller oss ut er vårt ønske om å hjelpe deg, være seg enkeltperson eller bedrift.

Vi tar oss av vasken, du får tid til deg og ditt.

Vi tilbyr deg hjelp med hva det måtte være, og stiller med renholdstjenester i Oslo, og omegn, hele Viken har vi vært i for å hjelpe våre kunder.

Med konkurransedyktige priser og den høyeste profesjonalitet.

Det er ikke bare hjem, og kontor vi vasker, vi ønsker å være din one-stop-shop for rengjøringstjenester i Stor-Oslo og omegn.

Vi leverer den høyeste kvalitet innen:

  • Takvask
  • Fasadevask
  • Flyttevask
  • Trappevask

Du finner mer informasjon om våre tjenester på https://mikrenhold.no/ – der du kan finne alt av informasjon om oss og våre ulike tilbud.

Så, hva venter du på?

Ta kontakt med oss for en hyggelig samtale, vi lover å overraske deg med de beste priser og det beste tilbudet på vask og rengjøringstjenester i Oslo og Viken. 

Send oss en e-post på:

post@mikrenhold.no,

eller ring oss på

+4746392053

Skinnende rent, til en god pris, med topp kvalitet.

Det er i møtepunktet mellom ditt budsjett og problemstilling, og vår erfaring og tilbud at vi møtes for å finne en løsning som passer begge parter og hjelper deg å gå en renere fremtid i møte.

– Helt stressfritt.


Om oss: Mik Renholdservice er en profesjonell bedrift. Vi har god, og lang, erfaring med renholdsarbeid, samt at samtlige av våre servicemedarbeidere er fast ansatte med tarifflønn og forsikring. Vi er godkjent av arbeidstilsynet, og gjør vårt for å holde bransjen ren.

Det skal være like rent etisk, som praktisk, i vår arbeid.